Седмица след началото на новата година празненствата вече са почти

...
Седмица след началото на новата година празненствата вече са почти
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за най-важното технологично събитие на годината

Седмица след началото на новата година празненствата към този момент са съвсем забравени. А погледите на всички софтуерни почитатели са фокусирани върху идното най-важно събитие в софтуерния бранш за 2019-а - Изложението за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас. То стартира на 8 януари и ще продължи до 12 януари. Ето и какво най-интересно можем да чакаме от него:

Телевизори с толкоз кристални изображения, колкото не сте виждали до момента

Това е една от групите технологии, които са измежду най-интересните на ревюто. Вече видяхме 3D тв приемници, такива с извити и с гъвкави екрани и какви ли още не. Вероятно някои от вас към момента се двоумят дали да не заменят HD тв приемника си с 4K подобен.

Най-новите трендове на пазара обаче са много по-добри или най-малко два пъти по-добри. Иначе казано 8K тв приемниците към този момент са факт, а доставките на първите такива започнаха още в края на предходната година. Така че на CES несъмнено ще има огромен избор от тях.

 Бъдещето на тв приемниците: Огромни 8K екрани за над $10 000
Бъдещето на тв приемниците: Огромни 8K екрани за над $10 000

Новата технология идва

Сгъваеми смарт телефони

В рамките на ревюто се чака корейският производител Samsung да показа своя модел сгъваем смарт телефон, екипиран с така наречен инфинити еластичен екран. Според специалистите евентуално той ще има дребен екран на предната си страна и ще може да се разгъва, разкривайки двойно по-голям подобен. Може би устройството ще бъде като смарт телефон и таблет в едно.

Слуховете гласят, че по сходна технология работят още Гугъл и LG, тъй че можем да чакаме те също да изненадат с нещо сходно.

 Samsung сподели телефон със сгъваем екран
Samsung сподели телефон със сгъваем екран

Моделът може да поддържа продажбите на компанията

5G към този момент е тук

Мобилните оператори към този момент се готвят да посрещнат 5G технологиите. Производителите на смарт телефони Samsung и OnePlus към този момент потвърдиха, че ще показват свои модели, които поддържат 5G още тази година. Въпреки това съгласно някои те ще бъдат показани по-скоро на Световния мобилен конгрес в Барселона през февруари.

 Пазеният в загадка смарт телефон Galaxy S на Samsung е с 5G и 6 камери
Пазеният в загадка смарт телефон Galaxy S на Samsung е с 5G и 6 камери

Той ще влезе в продажба, когато мобилните оператори могат да поддържат 5G покритие

Толкова доста " умни " устройства на едно място

На огромното ревю ще вземат участие над 4000 разнообразни производителя. Там ще могат да се видят най-разнообразни и безчет " умни " устройства. Това включва smart часовници, слушалки, микрофони, коли, устройства за виртуална действителност, тв приемници, камери, дронове, роботи, 3D принтери, " умни " устройства за дома, рутери, преносими компютри и всевъзможни аксесоари.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР