Седмица преди големия финал на „Фермата: Нов свят“ двама от

...
Седмица преди големия финал на „Фермата: Нов свят“ двама от
Коментари Харесай

Последен елиминационен дуел във Фермата - slava.bg

Седмица преди огромния край на „ Фермата: Нов свят “ двама от най-близките другари измежду фермерите - Красимир Джунов и Димитър Калайджиев, ще застанат един против различен. В събота вечер те ще се борят за мястото си в шоуто в последния за този сезон двубой на огромната Арена. Фермерът на седмицата Димитър Караиванов избра за първи дуелист сиромаха Краси, който е единственият в стопанството без нито един елиминационен двубой зад тила си.
„ Благодарен съм на Митака, че ме уточни, тъй като това е последният двубой на огромната Арена и считам, че всеки би трябвало да мине оттова преди финала “, разяснява доброжелателно автомонтьорът. След като Сами Хоссни завоюва имунитет от двубой, Краси бе изправен пред сложния избор кой от двамата си близки другари да провокира в събота вечер – Станислав или Димитър, и в последна сметка се спря на младия предприемач.

„ Той е много мощен съперник, само че с по-малко опит от останалите. Искам да употребявам този най-малък късмет, който имам, да се опитам да се върна и да отида на финала “, изясни решението си Краси. Опонентът му окачестви избора като предстоящ и даде обещание да се бият другарски. Малко по-късно Митко разяснява, че има възприятието, че ще се върне като победител.

В последната за един от двамата дуелисти вечер във фермата групата обичайно се събра към лагерния огън, с цел да изпрати алегорично Митко и Краси под музикалния акомпанимент на трио „ Трима “. Чаровната петгодишна певица Тони съумя да трогне до сълзи участниците, като най-емоционално осъществяването й подейства на Веселка и Митко Калайджиев.

Предпоследната седмица във „ Фермата: Нов свят “ бе изпълнена с доста страсти за участниците, които се срещнаха и приобщиха към идеите си някои от най-известните и обичани български звезди. Гости в стопанството бяха Асен Блатечки, Владимир Каролев, шампионката Таня Богомилова, ултрамаратонецът Краси Георгиев, Тити Папазов, Катерина Евро, Диана Любенова, Сашо Кадиев и Деси Стоянова, Део и Марина Кискинова. Всички те си купиха от фермерските артикули, създадени от участниците, и подариха средства за идеите им. Част от събраните пари ще отидат за деца, лишени от родителска грижа, а с останалите ще бъде подкрепена Веселка, с цел да направи детска стая за трите си деца.

В петък вечер фермерите се срещнаха и събраха последни дарения от Башар Рахал, Венета Райкова и потомката на Васил Левски Христина Богданова.

Големият край на „ Фермата: Нов свят “ на 14-ти декември ще бъде предаван онлайн от 20.00 часа по bTV и за втора поредна година ще може да бъде проследен на уеб страницата на предаването fermata.btv.bg, където с помощта на 360-градусова камера почитателите ще получат извънреден взор към всичко, протичащо се пред и зад кадър, в действително време.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР