Седмица обсъждане на изборните промени предлага на останалите партии в

...
Седмица обсъждане на изборните промени предлага на останалите партии в
Коментари Харесай

Борисов предлага седмица обсъждане на изборните промени

Седмица разискване на изборните промени предлага на останалите партии в Народно събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се включи в конференция,, предизвикан от въпрос за поддръжка на предстоящ кабинет. Лидерът на ГЕРБ е подготвен да са съвносители с Демократична България и Политическа партия за краткотрайната комисия, която да разиска разпоредбите. Но не е склонен да е единствено за месец, тъй като в случай че е правилно, значи желаят да няма държавно управление и тласкат страната към избори по време на война.

„ Навсякъде има стойностни хора, но и там 1-2 не стават, тъй като са правили всичките тия неща. Не всички знаят, някои в този момент се изненадват. Не аз съм казуса на Политическа партия. Тези стотици хиляди хора, които задават въпроси. Все още има задоволително огромна група в обществото, която им има вяра. И с всеки ден ще им понижава доверието. Площадната народна власт стана съвременна “, разяснява той.
И отхвърли обвиняванията, че мафията желае да се върне. “Преди няколко седмици ги бихме с над 5% по техните правила. Нашите гласоподаватели желаят хартия, по тази причина го вършим. Какъв е тоя под паника боязън, че някой може да вземе Флашка? „, попита Борисов.
Според него Народното събрание си работи прелестно. Нямаме мотив да се бърза да се вкара в сряда този закон за Изборния кодекс. Втора правна комисия не може да се направи. Няма мощ, която да не го гледа този закон, щом госпожа Нинова няма да го отдръпна “, уточни Борисов. Дебатът обаче да е цяла седмица в с IT експерти.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР