Седмичното заседание на израелското правителство се проведе за първи път

...
Седмичното заседание на израелското правителство се проведе за първи път
Коментари Харесай

Нетаняху на първото заседание на извънредното правителство: Ще унищожим Хамас

Седмичното съвещание на израелското държавно управление се организира за първи път в нов състав след сформирането на изключителния кабинет в страната в светлината на ескалацията към линията Газа. По време на срещата министър председателят Бенямин Нетаняху изрази убеденост, че страната му ще победи Хамас, заяви държавната пресслужба.

“Хамас смяташе, че ще се разпаднем. Ние ще унищожим Хамас ”, сподели държавният началник.

Пресслужбата означи, че съвещанието на кабинета стартира с минута безмълвие в памет на починалите от началото на обострянето към Газа на 7 октомври. “Това е първото съвещание на националното изключително държавно управление, към което се причислиха петима нови членове. <…> Работим непрекъснато като един екип и обединен фронт. Единството в нашите редици изпраща явен сигнал към страната, врага и целия свят “, сподели Нетаняху.

Той акцентира, че персонално е разговарял с военнослужещи, които са на първа линия. “Те знаят, че цялата страна ги поддържа. Те схващат задачата на тази [военна] задача. Те са подготвени да работят когато и да е, с цел да победят кръвожадните чудовища, които се надигнаха против нас, с цел да ни унищожат ”, добави министър председателят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР