Седмичен бюлетин – 20.01.2023от - 23.01.2023, 13:0429На снимката: Венко СабрутевВенко

...
Седмичен бюлетин – 20.01.2023от - 23.01.2023, 13:0429На снимката: Венко СабрутевВенко
Коментари Харесай

Седмичен бюлетин – 20.01.2023

Седмичен бюлетин – 20.01.2023от - 23.01.2023, 13:0429  Венко Сабрутев На фотографията: Венко СабрутевВенко Сабрутев: От служебния кабинет зависи дали има риск за парите по Плана за възобновяване
Има ли риск за парите по Плана за възобновяване? Способно ли е служебното държавно управление до 31 март да предоговори Плана, тъй че да има положителни условия за България и за какво се получават спекулации с тематиката за закриването на ТЕЦ-овете – четете в специфичното изявление на Венко Сабрутев за ДЕБАТИ.БГ.

 

 
 Мюзекки Ахмед Мюзекки АхмедМюзекки Ахмед: Четвъртокласничка прочете 300 книги за година. Пътува 60 км до библиотеката
Различава ли се животът на етническите турци от този на етническите българи у нас? Има ли спорове на етническа основа в Кърджалийско? Владеят ли българските турци добре езика ни, могат ли да се осъществят на пазара на труда и има ли наклонност наши изселници в Турция да се завръщат да живеят в България – четете в специланото изявление на ДЕБАТИ.БГ с Мюзекки Ахмед – публицист, държавник, секретар на национално читалище „ Лютви Юмер “ в Кърджали, издател на уеб страницата „ Кърджали хабер “..

 

 

 
 Бойко Борисов Реабилитацията на ГЕРБ за малко да се случи
След като не получи опция за обществена изява в компанията на „ Продължаваме промяната “ и Демократична България Бойко Борисов, въпреки всичко се появи на лидерската среща, проведена от Българска социалистическа партия, само че в тази ситуация реабилитацията на ГЕРБ не се състоя. Като борещи се против статуквото, Политическа партия и Демократична България отхвърлиха да седнат на една маса с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

 

 
 Володимир Зеленски и Кирил Петков „ Политико “: Как България скрито избави Украйна
Миналата пролет украинската войска изпитва обезверено дефицит на гориво и муниции от руски диаметър, витално нужни за борба с руснаците. Спасението идва от непредвидена страна: България, написа в собствен материал POLITICO. Благодарение на извънредни изявленията с украинския външен министър Дмитро Кулеба, някогашния български министър председател Кирил Петков и неговия финансов министър Асен Василев, WELT събра пъзела на това по какъв начин България употребила медиатори, с цел да обезпечи на Киев жизненоважни доставки на оръжия, муниции и дизелово гориво в сериозен миг от сраженията през предходната година.

 

 
 Уиски Кои са десетте най-скъпи уискита в света
Любимата напитка на милиони хора по целия свят – уиски, се създава от ферментирала зърнена каша. В процеса нормално се употребяват зърна от ечемик, царевица, ръж или пшеница. Интересно е да се знае, че през 18 век в Америка уискито е желана валута измежду жителите на Пенсилвания. По-интересното е, че множеството най-скъпи уискита са на високи цени освен поради тяхната възраст, качество или усет, само че и поради бъчвите или бутилките, в който се съхранява течността.

Нека да разгледаме 10-те най-скъпи бутилки уиски в света.

 

 

 

Проследете посредством ДЕБАТИ.БГ най-важните събития и най-важните мнения
за миналата седмица непосредствено в електронната ви поща.
Абонирайте се за нашия безвъзмезден седмичен бюлетин,
с цел да ви го изпращаме всеки петък.

E-mail Адрес*

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР