Седми загинал човек е бил открит днес, а друг все

...
Седми загинал човек е бил открит днес, а друг все
Коментари Харесай

7 са загиналите при проливните дъждове в Тоскана

Седми умрял човек е бил открит през днешния ден, а различен към момента е в неопределеност повече от ден откакто реки излязоха от крайбрежията си след проливните дъждове в централната италианска област Тоскана, съобщи АНСА.

Тялото на 69-годишен мъж е било намерено в град Кампи Бизенцио, на към 15 километра северозападно от Флоренция. По-рано публични представители бяха споделили, че в резултат на пороя, почнал късно в четвъртък, са починали шестима души.

Имаше опасения, че река Арно може да наводни Флоренция, откакто бурята към този момент аргументи това на близки градове, само че водата доближи най-високата си точка през вчерашния ден сутринта, без да аргументи обилни вреди в историческия град.

Бурята " Киърън " бе провокирана от мощно въздушно течение от Атлантическия океан и донесе значителни превалявания и мощни ветрове, които предизвикаха съществени наводнения в Северна Ирландия, в други елементи от Англия, в Белгия, в Нидерландия и във Франция.

Около 300 души бяха принудени да изоставен домовете си в Тоскана, а мнозина други останаха без вода и електричество, сподели шефът на района Еудженио Джани. Той добави, че по първични оценки бедствието е предизвикало вреди на стойност 300 милиона евро.

Пожарникар е в неопределеност и в област Венето в североизточната част на страната, сподели нощес локалният шеф, представен от телевизия " Скай Ти Джи24 ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР