Седми ден продължава издирването на 32-годишния Александър Заков от петричкото

...
Седми ден продължава издирването на 32-годишния Александър Заков от петричкото
Коментари Харесай

Продължава издирването на Александър, близо 100 доброволци го търсят

Седми ден продължава издирването на 32-годишния Александър Заков от петричкото село Ключ. Младият мъж е липсващ на 30 декември като е оставил у дома мобилния си телефон и персоналната си карта. Хората в селото го разказват като спокоен и трудолюбив. За локалните остава тайнственост къде може да е Александър.

Повече от 100 души доброволци се включиха в издирването през днешния ден. Проверява се региона към село Долна Рибница, където последно е забелязан Александър, предава националнат телевизия. Граничните служители на реда са употребявали термокамери, само че без триумф.

" Обича планината, преносим е. Мисля, че ще се оправи с ситуацията, в случай че фактически е в Огражден планина. Не знам. До последно ще сме с вяра да се открие жив и здрав ", сподели Македонка Иванова - кмет на село Ключ, заяви Фокус.

Жителите на Ключ разказват Александър като положително момче. Завършил е ветеринарна медицина в София. После почнал работа там. Преди една година обаче се върнал на село. От тогава се трансформирал.

" Мен персонално ме тормози това, което майка му беше споделила, че краят идва ".

" Слушам някакви клюки, че с някакви секти се е замесил. Дали го принудило нещо, дали е някакви пари взимал... ", споделят поданици на с. Ключ.

Извадена е разпечатка от мобилния номер на Александър. Предстои полицията да ревизира с кого е приказвал последно и дали е употребявал обществените мрежи.

Издирването продължава и на следващия ден, когато се чака да се включат повече хора поради почивните дни.

Който разполага с информация може да се обади на номер 0877969424 или в полицията на 112!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР