Седми ден продължава издирването на 12-годишния Сашко от Перник, но

...
Седми ден продължава издирването на 12-годишния Сашко от Перник, но
Коментари Харесай

И бащата на издирвания Сашо от Перник смята, че детето е отвлечено, доброволците спират мащабното издирване

Седми ден продължава издирването на 12-годишния Сашко от Перник, само че от детето няма и диря. Доброволците ще търсят детето и в София, избрани са сборни пунктове в „ Люлин “, „ Горна баня “ и „ Овча купел “.

Според бащата Александър Цветанов синът му е похитен. „ Не мога да бъда безусловно сигурен, само че познавайки детето, не позволявам, че той просто ей по този начин би се изгубил в гората. Чувството ми като татко е, че той се държи някъде срещу неговата воля ”, сподели бащата пред Нова телевизия.

Съмнението, че детето е отвлечено, надвива и у доброволците, които търсят Сащко. Те подозират, че получават и неверни сигнали от бащата. " Всички имат съмнения. Версиите са доста - че бащата го укрива, има версии, че е похитен от майката ”, показа доброволецът Румен Стефанов.

Майката на Сашко - Радостина Цветанова, е призована от българското следствие на разпит като очевидец.

Обяснения пред проверяващите е давал и бащата - в качеството му на очевидец. Припомняме, че детето изчезна на 11 ноември в гористата околност над Профилакториума в миньорския град.

Междувременно стна ясно, че стопира огромното претършуване за изчезналия Александър. Акцията на полицията продължава, само че повече няма да бъдат проведени голям брой доброволци по разнообразни направления. Това сподели Станислав Фердов, ръководител на БСС, който провежда акции по изидриването на изчезналия Александър, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Полицията към момента не е попаднала на диря от момчето. Детето изчезна на 11-и ноември в гористата околност над Профилакториума в миньорския град.

Вече няколко денонощия полиция, доброволци, планински спасители и кучета търсят детето, което е с тежка форма на аутизъм. В издирването се включиха и мотористи. Продължават и обиколките с хеликоптер над Перник.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР