Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е пристигнал под

...
Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е пристигнал под
Коментари Харесай

Докарали Шумахер със скафандър в парижката болница

Седемкратният първенец във Формула 1 Михаел Шумахер е дошъл под извънредно засилени ограничения за сигурност в парижката болница Жорж Пампиду през предходната седмица. Там на него му бе приложена революционна терапия с трансплантиране на стволови кафези от световноизвестния сърдечен хирург Филип Менаше.

Според свидетел Шумахер е дошъл с окачена цяла мека структура, в синьо, която изцяло прикривала тялото и лицето му. Тя наподобявала скафандър. Около него е имало и огромно количество охранители. Седемкратният първенец при най-бързите водачи е напуснал в средата на предходната седмица парижката болница.

50-годишният Михаел Шумахер получи тежка травма на главата, до момента в който караше ски във френския курорт Мерибел през декември 2013 година Шампионът от Формула 1 претърпя мозъчна интервенция в клиника в Гренобъл, Франция, и по-късно беше подложен в здравна индуцирана кома. През юни пенсионираният немски играч се разсъни от комата и беше изместен от клиниката в рехабилитационно заведение в Лозана, Швейцария.

През септември пък Шумахер беше изместен за по-нататъшното лекуване вкъщи, защото положението му се усъвършенства.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР