Седемкратният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън заяви, че не

...
Седемкратният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън заяви, че не
Коментари Харесай

Люис Хамилтън даде отговор дали ще прекрати кариерата си

Седемкратният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън съобщи, че не възнамерява да приключи кариерата си скоро. Британецът, който подписа нов двугодишен контракт с „ Мерцедес “ през 2021-а, бе безапелационен, че към момента се любува на надпреварите.

„ Планирам да остана още в спорта. Просто не знам какъв брой дълго “, сподели Хамилтън преди неделното Гран при на Япония във Формула 1.

Директорът на „ Мерцедес “ Тото Волф разкри по-рано в изявление за телевизионния канал Channel 4, че Хамилтън му е споделил, че може да продължи да се състезава още 5 години. Пилотът разкри, че не е приказвал с Волф във връзка думите му, само че въпреки всичко е допустимо.

„ Чувствам се добре. Обичам това, което върша. Имаме още доста работа за извършване и цели за реализиране. Не възнамерявам в скоро време да вървя на никое място “, добави британецът, който през януари следващата година ще навърши 38 години. Дебютът му във Формула 1 бе през 2007-а с тима на „ МакЛарън “.

Люис Хамилтън към момента преследва първата си победа в най-престижната автомобилна конкуренция за сегашния сезон. Той остава един от най-изявените измежду водачите във Формула 1 в битката против обществената неправда и нарушаването на човешките права.

„ В нашия спорт към момента има доста неща, които би трябвало да се създадат. Не мога да се откажа в този момент, тъй като едвам стартирам да оказвам помощ за смяната и основаването на по-отворена среда, тъй че би трябвало да остана “, сподели още Хамилтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР