Седемкратната шампиона от Уимбълдън Серена Уилямс получи глоба от организаторите

...
Седемкратната шампиона от Уимбълдън Серена Уилямс получи глоба от организаторите
Коментари Харесай

Серена Уиляме е глобена с 10 хиляди долара за увреждане на тревата на "Уимбълдън"

Седемкратната първенеца от " Уимбълдън " Серена Уилямс получи санкция от уредниците на шампионата поради вреди, които е нанесла на кортовете в " Ол Инглънд клъб ". Американката, която се бори за 24-а купа от Шлема, е осъдена с 10 хиляди $ (близо 8 хиляди паунда) поради това, че хвърли ракетата си в първия мач от конкуренцията.

Това е довело до увреждане на тревната настилка. Случката е мача с италианката Джулиа Гато-Монтиконе.

Във вторник Уилямс се изправя против своята сънародничка Алисън Риске, която в профил международната №1 Ашли Барти. Двубоят ще дефинира първата полуфиналистка при дамите.

Организаторите оповестиха и други санкции, които са наложени на играчите в Лондон. Фабио Фонини е глобен с три хиляди $ поради " непристойно държание " по време на загубата в трети кръг от Тенис Сандгрен (САЩ). Тогава Фонини сподели, че се надява " бомба да избухне на целия комплекс ".

Общо 8000 $ (6347 паунда) са санкциите наложени на Ник Кириос в мачовете му от първи и втори кръг. Австралиецът, който загуби от Рафаел Надал, беше замесен в разнообразни произшествия от началото на конкуренцията.

Рекордната санкция беше наложена на Бърнард Томич. Австралиецът беше лишен от сумата за загуба в първия кръг (45 хиляди паунда), откакто уредниците сметнаха, че не е положил старания да се опълчи на противника си.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Уимбълдън (545)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР