Седем, вместо десет официални мача, както е по програма, се

...
Седем, вместо десет официални мача, както е по програма, се
Коментари Харесай

ОБЗОР: Вместо 10, се изиграха 7 мача от XIII кръг на Югозападната Трета лига

Седем, вместо 10 публични мача, както е по стратегия, се изиграха по терените на Югозападна България  от 13 кръг за шампионата на ЮЗ трета лига.

ГРУПА А

Отложени бяха срещите Чавдар Етрополе – Марек Дупница, Оборище Панагюрище – Левски ІІ София  и  Рилски състезател Самоков – Септември Симитли заради вирусни заболявания  и претовареност на треньори и футболисти в аматьорския народен тим.

На терена с изкуствено покритие на стадион Христо Ботев в град Ботевград се срещнаха тимовете на локалния Балкан и Сливнишки воин Сливница. Домакините победи с типичен резултат 3:0 след попадения на Павел Петков в 58-ма, Калоян Бонев в 76-та и Иван Алексиев в 83-та минути. Заради нереално съдийство на основния съдия Мартин Стефанов управлението на Сливнишки воин Сливница подава тъжба до ДК на ЗС на БФС София.   В идващия мач в тима на Сливнишки воин няма да вземе присъединяване Стойчо Недков – осъден с отнемане от присъединяване в 6 срещи за получения червен картон в мача против Балкан Ботевград. Във краткотрайното класиране тима на Балкан заема 3-то място с 22 точки, а Сливнишки воин – 6-то с 19 точки.

На стадиона в  Герман се срещнаха тимовете на Септември ІІ София и Ботев Ихтиман. Тази среща  приключи с типичен резултат 3:0 в интерес на домакините с попадения на Георги Тафраджиев в 28-ма, Виктор Зоров от дузпа в 49-та и Ясен Цеков в 66-та минути.  В идващия мач в тима на Септември ІІ София няма да вземе присъединяване Георги Иванов за получения червен картон в този мач. След тази победа тимът на домакините – Септември ІІ – е на 7-мо място с 14 точки, а на Ботев Ихтиман – на 9-то с 9 точки.

На стадион Свети Петър в Банско се срещнаха едноименния отбор и дубъла на Славия София. С голове на Денис Ангелов в 26-та и Георги Фикийн в 68-ма минути  тимът на Банско зарадва управлението и почитателите си и към този момент заема 5-то място във краткотрайното класиране с 19 точки. Отборът на Славия ІІ също е с 19-точки, само че с по-добра голова разлика и е на 4-то място. Играещият старши треньор Борис Галчев няма да вземе присъединяване в идващия мач тъй като е осъден от ДК на ЗС на БФС с отнемане от присъединяване в един мач поради насъбрани пет жълти картони. Димитър Долапчиев от втория тим на Славия също е осъден за една среща поради получени червен картон в тази среща.

На градския стадион в Гоце Делчев се срещнаха тимовете на локалния Пирин и ЦСКА-1948-ІІІ. Домакините изиграха най-хубавия си мач досега от началото на шампионата и с голове на Иван Маркиев в 18-та, Любомир Гуцев в 22-ра и Абдула Кичуков в 34-та минути завоюваха трите точки и съхраняват очаквания за изплъзване от дъното на таблицата. Бойка Сарандев от тима на Пирин е осъден с отнемане от присъединяване в 3 публични срещи поради получения червен картон в миналия домашен мач.  Михаил Цонев от ЦСКА ІІІ също е осъден с отнемане от присъединяване в 3 срещи поради получения червен картон в този мач. След този мач тимът на ЦСКА 1948 ІІІ е на 8-мо място с 9 точки, а на Пирин Гоце Делчев- на 11-то място с 6 точки.

В този кръг почиваше тимът на Левски-Раковски София.

ГРУПА Б

На стадион Доброславци в Доброславци се срещнаха тимовете на локалния Надежда и Вихрен Сандански. Единственият гол в срещата означи Петко Петков в 51-ва минута.  Преди това пропуски за тима от Сандански направиха Петко Петков на два пъти и по един път Александър Якимов и Флавио Карвальо.  С тази победа  тимът на Вихрен е на 3-то място във краткотрайното класиране с 23 точки, а на Надежда – на 11-то място с 3 точки.
На стадион Осогово в град Кюстендил едноименния отбор надигра гостуващия отбор от Разлог и го победи с класическа победа 3:0 с попадения на Виктор Атанасов в 25-та, Евгени Гроздин в 75-та и Даниел Гогов в 89-та минути. Отборът на Пирин Разлог ще се лиши от присъединяване на Георги Григоров в една среща за насъбрани пет жълти картони.  След тази победа тимът на ФК Кюстендил е на 2-ро място с 25 точки, а на Пирин Разлог – на 10-то място със 7 точки.

На стадион Владая се срещнаха тимовете на локалния Гранит и ПФК ЦСКА София ІІ. Този мач беше много оспорван и едвам в 74-та минута Кристиян Фурнаджиев означи гол, който се оказа и единствен, и донесе трите точки. Отборът му към този момент заема 9-то място с 11 точки, а този на ЦСКА ІІ – 4-то със 17 точки. В този кръг почиваше тимът на Костинброд.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР