Седем оферти постъпиха в рамките на крайния срок за подаване

...
Седем оферти постъпиха в рамките на крайния срок за подаване
Коментари Харесай

Има седем оферти за доставка на нови линейки

Седем предложения постъпиха в границите на крайния период за подаване на оферти по социална поръчка за доставка на 400 оборудвани коли за спешна помощ за Спешната помощ.
След като комисията завърши работа по прегледа на наличието на постъпилите предложения и оценка на техническите параметри ще бъдат отворени ценовите оферти на претендентите в публичната поръчка.
Офертни оферти не постъпиха за обособени позиции 2 и 3 (линейки с висока проходимост). Министерството на опазване на здравето още в границите на деня ще организира среща с представителите на автомобилния бизнес, с цел да разбере аргументите, които са ги попречили да аплайват по тези две позиции.
Здравното ведомство ще пристъпи към подготовка на ново техническо задание за доставка на високопроходими коли за спешна помощ. Целта на министерството е новата социална поръчка да бъде стартирана в най-кратки периоди.
Предвиденият бюджет на публичната поръчка за всички обособени позиции е в размер на 48 671 650 лв. без включен Данък добавена стойност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР