Седем години след анонсирането на проекта си One, Mercedes и

...
Седем години след анонсирането на проекта си One, Mercedes и
Коментари Харесай

Mercedes-AMG ONE обещава 1063 конски сили и технологии от Формула 1 за пътя

Седем години след анонсирането на плана си One, Mercedes и по-точно спортното поделение на на марката- Mercedes-AMG, популяризира информация, фотоси и видео на приключената версия на новия си суперспортен модел Mercedes-AMG ONE.

За задвижваща система на двуместния ONE, Mercedes-AMG са заложили на хибридна система, позната от спортните болиди във Формула 1, като тук бъдещите притежатели на автомобила ще могат да разчитат на оптималната мощ от 1063 конски сили, като те са генерирани от 1.6-литров V6 мотор с вътрешно горене, който може да се развърти до 11 000/мин, и четири електромотора.

Mercedes-AMG ONE, който е с съществени габарити дължина 4756 мм, широчина 2010 мм и височина 1261 мм, е оборудван също по този начин със седемстепенна автоматизирана предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела AMG Performance 4MATIC+.

ONE е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, от 0 до 200 км/ч за 7 секунди, от 0 до 300 км/ч за 15.6 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 352 км/ч.



Според формалната информация, Mercedes-AMG ONE, който ще бъде показан публично по време на Festival of Speed at Goodwood (23-26 юни) се нуждае от 8.7 литра гориво за изминаването на 100 километра, като първите 18.1 от тях могат да бъдат покрити в напълно електрически режим на придвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР