Седем години преди убийството Дий Дий и Джипси Роуз Бланчард

...
Седем години преди убийството Дий Дий и Джипси Роуз Бланчард
Коментари Харесай

Като от филм на ужасите! Джипси Роуз уби майка си, за да се отърве от страшно заболяване

Седем години преди убийството Дий Дий и Джипси Роуз Бланчард живеят в малко розово бунгало в Спрингфийлд, щата Мисури. Съседите им ги харесват. „ Сладка “ е думата, която бих употребявал “, сподели неотдавна другар на Дий Дий. Веднъж, когато ги срещнеш, е мъчно да ги забравиш.

Дий Дий е на 48 години, родена в Луизиана. Тя е едра, наподобява общителна и акцентира това, обличайки се в светли и радостни цветове. Има къдрава кестенява коса, която обича да връзва с панделки. Хората, които я познават, я помнят като великодушен на време човек, а когато е допустимо – великодушна и на пари. Тя основава приятества бързо и поражда бърза обвързаност. Няма работа. Вместо това се грижи от заран до вечер за Джипси Роуз – нейната щерка тийнейджърка.
Джипси е мъничка, висока едвам към метър и петдесет – най-малко това биха предположили всички. Тя е прикована към инвалидна количка, а кръглото й лице е обхванато напълно от големи очила. Тя е бледа и кльощава, зъбите й са трошливи и й предизвикват болежка. Храни се през тръбичка. Понякога Дий Дий й поставя кислородна маска, написа уеб сайтът cronicle.bg.

Ако попитате каква е диагнозата на щерка й, Дий Дий ще изскочи с дълъг лист – хромозомни недостатъци, мускулна дистрофия, епилепсия, тежка астма, сънна апнея, проблеми с очите. Винаги е било по този начин, споделя Дий Дий – постоянно, откогато Джипси беше бебе. Имала е потребност от неонатална грижа. Като дете е прекарала левкимия.

Всички тези болести…

Безкрайните здравни рецесии са взели своята жертва. Джипси е приказлива, другарски настроена, само че гласът й е възтънък и креслив като на дете. Дий Дий припомня на хората, че щерка й има и мозъчно увреждане. Момичето би трябвало да се учи у дома, тъй като не би могла да се схваща с другите деца. Според Дий Дий щерка й е с акъла на 7-годишно дете. Тя обича принцеси и рокли. Носи перуки и шапки, с които покрива дребната си глава. Изглежда обичана й е русата коса на Пепеляшка и точно тази перука носи на множеството фотоси с майка си. Винаги е с майка си.
„ Ние сме като чифт обувки – в никакъв случай не излизаме една без друга “, споделя Джипси един път.

Къщата им е отдалечена, издигната съгласно специфичните потребности на Джипси 0 има рампа пред предната врата, Джакузи за мускулите й. Понякога през лятото Дий Дий наглася проектор, с който прожектира филми на една от стените на къщата си за децата от квартала, чиито родители нямат пари да ги заведат на кино. Дий Дий въпреки всичко събира пари за билет, само че всичко излиза в пъти по-евтино от локалното кино. Парите отиват за лекуването на Джипси.
Дий Дий се сближава с част от хората в града, постоянно излизат на кафе, споделя им историята си. Избялага от вкъщи си в Луизиана, тъй като точно татко й, дядото на Джипси, бил последната капка, преди да прелее чашата – горял детето с цигарите си. Затова Дий Дий избягала с детето. Съседката им Ейми от време на време се чуди по какъв начин по-късно биха могли да наподобяват толкоз щастливи. Майката и дъщерята постоянно подхващат пътувания за лекуване до Канзас, вършат благотворителни разходки до Дисни, срещат се с певицата Миранда Ламбърт.

Звучи красива история – семейство, което съумява да съгради живота си макар всички трудности. Един ден през юни 2015 година в профила на Дий Дий се появява статус:

“That bitch is dead”
„ Тази кучка е мърва “

Какво се случило с майката и дъщерята, фотоси и видео вижте в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР