Седем футболисти на Левски са на изхода на Герена, а

...
Седем футболисти на Левски са на изхода на Герена, а
Коментари Харесай

Стоилов готви чистка в Левски - 7 играчи гледат към изхода

Седем футболисти на Левски са на изхода на " Герена ", а ориста на част от тях е неразбираема. Става дума за солидни играчи, които от началото на сезона са били на терена в общо 131 мача за " сините " в efbet Лига, написа " Мач Телеграф ".

Съдбата им евентуално ще бъде много разнородна. Двама от тях - Николай Михайлов и Драган Михайлович, са с изтичащи контракти, а управлението към момента не им е предложило нови договори. Очаква се това да стане след финала за SESAME Купа на България, само че няма да е изненада, в случай че двамата изоставен " Герена " като свободни сътрудници.

Други четирима сигурно напущат Левски, защото са в листата на низвергнатите по разнообразни аргументи. Става дума за Ради Цонев и Иван Горанов, на които договорите изтичат и сигурно няма късмет да играят в отбора през новия сезон. Здравко Димитров и Димитър Костадинов пък ще бъдат продадени през лятото, откакто Станимир Стоилов се отхвърли от тях.
 Бивш на Левски: Те желаеха да се отърват от мен
Бивш на Левски: Те желаеха да се отърват от мен

Заради финансови проблеми

Цонев и Горанов бяха зачеркнати от Мъри, откакто отхвърлиха да се съобразят с желанието на треньора да изоставен " Герена " през зимата, с цел да облекчат бюджета за заплати. Първият даже получи в един миг предложение за нов контракт, само че за по-малко пари, което отхвърли. Иначе заплатата на Ради плюс бонусите възлиза на 20 000 лв., а тази на Иван Горанов, който играе в отбора като преотстъпен от белгийския Шарльороа, е 11 000.

Костадинов и Димитров пък бяха натирени, откакто натрупаха задължения от
хазарт, а това влияеше на подготовката и представянето им на терена. " Сините " желаят да ги продадат, само че към момента не са намерили купувачи. Възможно е това да наложи първичен наем, в случай че Мъри Стоилов не успее да им откри тимове в чужбина.

На този стадий Левски само се бори с всички сили за филип Кръстев. " Сините " желаят да продължат наема на халфа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР