Седем бързи производства са започнати през почивните дни в региона.

...
Седем бързи производства са започнати през почивните дни в региона.
Коментари Харесай

Седем бързи производства са започнати в Пернишко

Седем бързи производства са стартирани през почивните дни в района.
22-годишен радомирец е арестуван за владение на наркотични субстанции. Познатият на полицията юноша бил тестван на 17 март в центъра на гр. Радомир. При направения му персонален обиск в него са открити и конфискувани 3 бучки бяло прахообразно вещество и саморъчно свита цигара. Полевият тест посочил, че става въпрос за амфетамин и канабис. Задържан е за до 24 ч. и работата по случая не престава.

Отново на 17 март, в радомирското с. Извор бил тестван лек автомобил „ Ауди “, ръководен от 47-годишен локален гражданин. При изпробването му с техническо средство за приложимост на алкохол били регистрирани 2, 19 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химичен разбор и бил арестуван за до 24 ч.

Три топчета суха зелена листна маса са открити у 41-годишен брезничанин. Мъжът бил тестван на 17 март, на ул. „ Ю. Гагарин “ в регионалния град. Тестът посочил, че това е марихуана. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка и дейностите по следствието не престават.

С 1, 55 промила алкохол в издишания въздух е управлявал лек автомобил „ Опел “ украински
Всичко за Вашата сватба
жител със статут на краткотрайно пребиваващ в страната. Мъжът бил тестван на 18 март, в центъра на регионалния град. Дал е кръвна проба за химичен разбор и е арестуван за до 24 ч. с полицейска заповед.

24-годишен гражданин на пернишкото с. Студена е карал лек автомобил „ Сеат “ след използването на канабис. Младежът бил тестван на 18 март, в пернишкия кв. „ Изток “. Задържан е за до 24 ч. и работата не престава.

С 2, 81 промила алкохол в издишания въздух е карал лек автомобил „ Мерцедес “ 63-годишен перничанин. Мъжът бил тестван през вчерашния ден, на ул. „ Бл. Гебрев “ в пернишкия кв. „ Изток “. Взета му е кръвна проба за химичен разбор и е арестуван за до 24 ч.

37-годишен перничанин е управлявал лек автомобил „ БМВ “ след приложимост на канабис и амфетамин. Проверен е през вчерашния ден, на ул. „ Мл. Стоянов “ с посока на придвижване към ул. „ Бучински път “ в регионалния град. Отказал кръвна проба за химичен разбор и бил арестуван за до 24 ч.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg