Седем български боксьори ще вземат участие в днешния трети ден

...
Седем български боксьори ще вземат участие в днешния трети ден
Коментари Харесай

Седем българи на ринга на “Странджа днес

Седем български боксьори ще вземат присъединяване в днешния трети ден от 72-ото издание на купа " Странджа ". Програмата ще бъде открита от 14:00 часа със срещата на кръг В сред Аслъхан Мехмедова (60 кг) и Райхона Кодирова (Узб). В пети мач там Деница Елисеева (60 кг) ще се изправи против туркинята Есра Йълдъз. На кръг А Венсан Киркоров (69 кг) ще боксира в трети дуел от програмата с Дмитри Галагот (Мол).
 Стойка Кръстева с безапелационна победа в първия си конфликт на купа
Стойка Кръстева с безапелационна победа в първия си конфликт на купа " Странджа "

Габриела Димитрова отпадна на старта на конкуренцията

Във вечерната сесия ни чакат още четири мача с българско присъединяване. Във втора среща на кръг А Кирил Русинов (63 кг) ще срещне Иля Попов (Рус), до момента в който в шестия дуел Кристиян Николов (81 кг) ще боксира с Дилшодбек Рузметов (Узб). На кръг В бронзовият медалист от Световното състезание Радослав Панталеев (91 кг) се изправя против Сагиндик Тогамбай (Каз) в трета среща от програмата. Йордан Ернандес (+91 кг) ще закрие българското присъединяване с дуел с Гюрген Хованисян (Арм).

" Напомняме, че мачовете могат да се гледат по Youtube канала на БФ Бокс, както и по Б1Б Спорт ", осведомят от организацията.
 Радослав Панталеев и Станимира Петрова без проблеми на четвъртфинал за купа
Панталеев и Петрова без проблеми на четвъртфинал за купа " Странджа "

Утре Панталеев ще се изправи против Сагиндик Тогамбай
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР