„Search for the Tesla Files“ тръгва по тв канал History

...
„Search for the Tesla Files“ тръгва по тв канал History
Коментари Харесай

Тайните изобретения на Тесла по History2 - slava.bg

„ Search for the Tesla Files “ потегля по тв канал History 2 от 24 юли, всеки петък, 22:00. Защо сандъци, принадлежащи на гениалния откривател Никола Тесла, са иззети през 1943 година? Съдържали ли са те проекти за съвсем гратис електричество в целия свят, елементи за лъчи за всеобщо заличаване и други изобретения от бъдещето?

Ново следствие, задвижено от разкрити документи на Централно разузнавателно управление на САЩ, предлага една загадка история за съперничества, държавни конспирации, Студена война и шпионски конфликти от Втората международна война, извънземна комуникация… и за невероятните достижения на един в действителност талантлив човек - Никола Тесла. От 16 юли, всеки четвъртък в 22.00 ч. може да гледате 2 сезон на „ Digging for the Truth “.

Независимо дали изследва антични тунели, прекосява ледените води на езерото Титикака, или изкачва върховете на Алпите, специалистът по изследване и оцеляване Джош Бернщайн увлича феновете в едно объркано търсене, с цел да отключи някои от най-големите загадки в света. Преминете през перуанска Амазонка, с цел да достигнете до същински анатемосан храм и разбулете тайните на тази мистериозна и вярваща в култове цивилизация.

Изследвайте същинския генезис на Стоунхендж и праисторическия свят към него. Отплавайте с викингски транспортен съд от Дания и разберете един път вечно дали в действителност са победили Колумб...От 14 юли пък всеки вторник от 22ч. ще върви Abandoned Engineering. Празните здания и инфраструктури са изпълнени с ехото на действителни хора и липсващ живот, оставяйки доста въпроси без отговор и редица неразкрити мистерии.

Ние изследваме най-странните инженерни планове в света, които са основали празни безшумни градове. Питаме за какво една разрушена въздушна база от Студената война се е трансформирала в неразрешена зона. Как мъничък японски миниран остров се е трансформирал в най-пренаселеното място на планетата?

Въпрос на живот или гибел за популацията ли е било устройството на улиците на града – модел на Съветския съюз? И по какъв начин нацистка Германия е основала голямо оборудване за надзор над мозъка във ваканционен курорт?

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР