Seagate, компания за твърди дискове, продължава непрекъснато да подобрява своите

...
Seagate, компания за твърди дискове, продължава непрекъснато да подобрява своите
Коментари Харесай

Новите твърди дискове на Seagate ще се конкурират със SSD

Seagate, компания за твърди дискове, продължава непрестанно да усъвършенства своите артикули и разкри техническите спецификации на новите си твърди дискове с технология с двойно задвижване Mach.2. Характеристиките на Mach.2 Exos 2X14 удостоверяват, че устройството е най-бързото в своя клас и е в положение да се конкурира даже със SSD устройствата.

Mach.2 Exos 2X14 реализира доста усъвършенстване на продуктивността посредством потреблението на технология с доста задвижвания. Две устройства с самостоятелни глави за четене или запис, конфигурирани на твърди дискове, ще удвоят продуктивността на входно-изходните интервенции в секунда (IOPS).

Твърдите дискове Mach.2 Exos 2X14 също оферират двойно нарастване на поредната пропускателна дарба за стрийминг приложения. За първи път в устройствата е въведена технологията на два паралелни потока от данни (двуканален достъп) за твърди дискове.

Официалното известие на Seagate гласи, че 14TB устройството се върти при 7200 об/мин и обезпечава оптималната устойчива скорост на трансфер от 524 MB/s при междинна инертност от 4.16 ms. Консумацията на сила е 7,2 W в режим на подготвеност и 13,5 W под натоварване. Устройството е оценено на 2,5 милиона часа MTBF и е подкрепено от петгодишната гаранция на Seagate.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР