Sea of Thieves определено ще е новото “голямо” заглавие на

...
Sea of Thieves определено ще е новото “голямо” заглавие на
Коментари Харесай

Затворената бета на Sea of Thieves бе посетена от почти 350 000 потребители

Sea of Thieves несъмнено ще е новото “голямо” заглавие на Microsoft и Xbox, само че какъв брой огромно в действителност значи това? Затворената бета дава много положителни знаци, като съгласно данни на компанията по време на този интервал са се логнали да играят тъкмо 332 052 души. Според дребен постер, оповестен от разработчика Rare, Sea of Thieves е играна повече от 2 милиона часа по време на бетата.

Това не са толкоз епични цифри, изключително спрямо деветте милиона геймъри, които се бутаха да пробват първата бета на Star Wars: Battlefront 1 през 2015. Имайте поради обаче, че тогава Electronic Arts беше пуснала играта за безусловно всички, до момента в който за Sea of Thieves потребителите трябваше да закупят код, с цел да влязат. От друга страна заглавието се трансформира в шлагер в стрийм каналите по Twitch (и даже Mixer), като там към този момент доста видеа се снабдиха с най-малко милион гледания и се появиха в класациите на най-гледани стриймове. Според постера, към 26 хиляди стриймъри са споделили часовете си игра в уеб страниците, които на собствен ред са събрали към 15 милиона часа гледане. А за студио Rare това са в действителност положителни вести.



Сега следва на разработчиците да изчистят Sea of Thieves от непотребни проблеми и бъгове, както и да прибавят някои предстоящи допълнения в геймплея, с цел да завършат прекарването. Официално играта излиза на 20-ти март за Windows лични компютри и Xbox конзоли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР