се загуби по време на срещата на Г-7 в Корнуол.

...
се загуби по време на срещата на Г-7 в Корнуол.
Коментари Харесай

Байдън се изгуби, след като закъсня за чай с кралицата - slava.bg

се загуби по време на срещата на Г-7 в Корнуол. Видео със смущаващия миг бе оповестено в обществените мрежи.

От фрагментите се вижда по какъв начин 78-годишният американски държавен глава върви по откритата тераса на заведение, където са седнали публицисти. Байдън наподобява комплициран, стопира и стартира да се оглежда. Американският президент е самичък.

Журналистите го питат по какъв начин минава срещата на водачите от Г-7, а Джо Байдън дава отговор с сбитото "Много добре ". В този миг на терасата се появява брачната половинка му Джил, която го хваща за ръката и го води.

Това е вторият гаф на американския държавен глава в Корнуол, откакто той и брачната половинка му нарушиха кралския протокол. Според разпоредбите членовете на кралското семейство, в това число английската кралица Елизабет II, би трябвало да дойдат последни на събитието. Джо и Джил Байдън обаче се появиха след Нейно Величество.

В средата на март американският президент падна, до момента в който изкачваше стълбата към държавния аероплан "Еър форс уан ", с цел да отпътува за Атланта. Той залитна на няколко пъти, падна на едното си коляно и едвам се хвана за металния парапет. Месец по-късно, изнасяйки тирада за Русия на конференция в Белия дом, Джо Байдън обърка семейството на съветския водач Владимир Путин и го назова Клутин....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР