се включи със закъснение в подготовката заради ангажиментите си към

...
се включи със закъснение в подготовката заради ангажиментите си към
Коментари Харесай

Добри новини за “червените” преди мача в Скопие

се включи със забавяне в подготовката поради уговорките си към националния тим. Той обаче не взе присъединяване в срещите на “трикольорите ” в Лигата на нациите поради болки в глезена. Присъедини се към “армейците ” в с уверението, че казусът е отшумял, само че се оказа, че към момента съществува значителен риск за увреждане на връзката, което наложи нова серия интензивни процедури по възобновяване му в. Той към този момент не усеща болки и тренира пълноценно, като съвсем несъмнено ще се появи на терена още в четвъртък.

пък получи две разтежения в границите на няколко дни по време на лагера в и се прибра предварително у нас. Той също доста скоро ще е подготвен за игра.

Пълноценно с отбора тренира и нападателят Дауда Бамба. Той към момента не подписва контракт с “армейците ” поради подозрения за контузия в коляното, само че оставя положителни усещания в подготвителния развой.

Нигерийският флангови футболист Муса Ефрем, който през предходната седмица се причисли към дубъла на “червените ”, също взе участие в заниманията на първия тим, с цел да се запознае Саша Илич от близко с качествата му.

“Тема
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР