се съгласиха да позволят на 200 американци и граждани на

...
се съгласиха да позволят на 200 американци и граждани на
Коментари Харесай

Талибаните пускат 200 американци и граждани на трети страни да заминат

се съгласиха да разрешат на 200 американци и жители на трети страни, останали в след приключването на военната евакуационна интервенция на Съединени американски щати, да изоставен страната с чартърни полети от летището в Кабул.

Това заяви в четвъртък Ройтерс, базирайки се на свои източници.
 Афганистански публицисти са бити, тъй като защитавали дами Афганистански публицисти са бити, тъй като защитавали дами
Двама афганистански публицисти, отразяващи митингите на дамите в Кабул, бяха арестувани и грубо пребити от талибанските сили за сигур...

По думите нау специфичния делегат на Съединени американски щати за Афганистан Залмай Халилзад, по време на договарянията той убедил талибаните да подхващат тази стъпка. Очаква се самолетите да изоставен летището в Кабул в четвъртък.

В сряда държавният секретар на Съединени американски щати съобщи, че радикалното придвижване не започва чартърни полети от Афганистан, с които се пробват да изоставен страната редица категории нейни жители, и Съединени американски щати работят за решаването на този проблем.

От своя страна прессекретарят на Белия дом Джен Псаки означи в сряда, че Съединените щати заради съображения за сигурност няма да одобряват чартърни полети от Афганистан във военните си бази, в случай че има огромен брой непознати за американската страна хора, които не са минали вярната инспекция.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР