се преобърна на кръговото на възловия булевард Стефан Стамболов“ в

...
се преобърна на кръговото на възловия булевард Стефан Стамболов“ в
Коментари Харесай

Гонка между ТИР и полиция в Бургас завърши с катастрофа

се прекатурна на кръговото на основния бул. „ Стефан Стамболов “ в Бургас след продължителна гонка с полицията. Инцидентът е станал малко след среднощ, оповестява БМТ. Шофьорът на тежкотоварния автомобил не спрял на полицейско предписание и опитал да избяга от органите на реда. След внезапен завой, транспортното средство се преобърнало на пътното платно.
„ Както си седнал съм просто слушам извънредно гръмък тон. Излизам на терасата, виждам хвърчат полицейски коли, сирени, какво става? “, описват пред малкия екран очевидци. „ Бяхме малко преди кръговото. Полицаите караха зад него и той напряко се обърна пред нас тук на кръговото. Отцепиха придвижването, не ни даваха да преминем “, изясняват други очевидци на случая. Оказало се, че ТИР-ът бил откраднат от паркинга на дружество за дървообработка . В каросерията му били натоварени плоскости на стойност 40 000 лв.. По-късно стана ясно, че паркингът е охраняван, а стоката е трябвало да пътува за Русе.
 Гонка в Русенско лиши живота на почтен човек Гонка в Русенско лиши живота на почтен човек
Мъж почина в тежка злополука през предходната вечер в град Сеново, Русенско. Други четирима души, сред които и две дами, са ранени и о...
18-годишният водач от Средец е задържан. Няма потърпевши. Огледът на местопроизшествието продължи часове.
ВИДЕО може да гледате -.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР