се класира за осминафиналите на , след като елиминира сензацията

...
се класира за осминафиналите на , след като елиминира сензацията
Коментари Харесай

Брага сломи Шериф с дузпи

се класира за осминафиналите на, откакто отстрани сензацията от Шампионската лига Шериф. В постоянното време португалците се постановиха с 2:0. Резултатът се резервира в продълженията, а при дузпите футболистите на Карлос Карвалял бяха по-точни и си осигуриха място в идващия кръг.

сътвори повече положения и в първия мач, само че наивно позволи да загуби с 0:2. Днес домакините притиснаха противника още от началото и до почивката съумяха да заличат пасива си.

В 17-ата минута откри резултата след подаване на от десния фланг. Цялата офанзива на беше построена по съвършен метод и за Медейрош остана най-лесното.

Португалците стреляха от всевъзможни позиции и нямаше и момент успокоение. Някои контри на също не бяха безвредни, само че като цяло имаше съществено превъзходство и тъкмо преди почивката вкара втори гол. Този път подаде на, а той повиши на 2:0 в интерес на домакините.

Второто полувреме беше малко по-равностойно. Домакините към този момент нападнаха търпеливо, а играчите на постоянно прибягваха до нарушавания, с цел да стопират съперниците. Дефанзивната тактичност на молдовския отбор съумя да прати мача в продължения, а там също не падна гол.

При дузпите всичко изглеждаше решено, откакто гостите не осъществиха при нито едно от първите си три осъществявания. Последваха обаче и два пропуща за Брага. Цялото напрежение се струпа върху Франсиско Моура, само че бранителят не трепна и прати португалците на осминафиналите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР