се е опирала на младия принц Уилям като на емоционална

...
се е опирала на младия принц Уилям като на емоционална
Коментари Харесай

Принцеса Даяна злепоставила Уилям, като го използвала като емоционална патерица, казва автор

се е опирала на младия принц Уилям като на прочувствена патерица, се твърди в нова книга.

Кралският публицист Робърт Джобсън също по този начин твърди, че Даяна постоянно карала Уилям да се усеща неудобно, защото той се оказал в центъра на "войната на уелсците ".

Съобщава се, че с разпадането на брака си Даяна е станала все по-неспокойна и се е осланяла на Уилям за поддръжка и е "отишла прекомерно надалеч, като го е натоварила с проблемите си ".

Г-н Джобсън написа за "Дейли мейл ": "За Уилям учебното заведение беше освен развлечение, само че и почивка от възходящата податливост на майка му да се опира на него като на прочувствена патерица.

"По-късно даже Даяна призна, че е отишла прекомерно надалеч, като го е натоварила с проблемите си.

"Беше почнала да назовава Уилям "мъжът в живота ми ", а той се стараеше да я поддържа - един път ѝ сподели, че желае да стане служител на реда, с цел да може да я пази. Но той е единствено на 10 години, когато родителите му се разделят публично през 1992 година "

При различен случай писателката Бел Муни и щерка ѝ Кити са поканени на вечеря с принц Чарлз и Уилям.

Твърди се, че по време на празненството Чарлз избухнал в ария, което предиздвикало Кити да поговори с Уилям за това какъв брой смущаващи могат да бъдат родителите - на което Уилям дал отговор: "Татко не ме смущава, а мама ".

Това значи, че учебното заведение, а точно Итън, се трансформира в "убежище " за Уилям, надалеч от по този начин наречената "война на уелсците ".

Въпреки това, защото съгласно известията Уилям се е чувствал "обременен ", принц Хари постоянно се е наслаждавал на свободата, на която се е радвал като дете - нещо, което е знаел, че брат му Уилям в никакъв случай няма да има, твърди кралски създател.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР