СДВР с коментар за ситуацията в София.От Столичната полиция обясниха,

...
СДВР с коментар за ситуацията в София.От Столичната полиция обясниха,
Коментари Харесай

СДВР: Тарторите на агитките се разграничиха от този протест

СДВР с коментар за обстановката в София.

От Столичната полиция обясниха, че са осведомени с уредника на митинга, който се разграничил от почитателите. „ Нямахме информация, че ще се стигне до такива конфликти. Тарторите на въпросните агитки и крайни почитатели се разграничиха от този митинг ”, разясни Иванов от Столична дирекция на вътрешните работи.

 Полицията е разполагала с информация, че се приготвят коктейли „ Молотов ”. „ Преди мероприятието задържахме доста пиротехника, сигнални револвери, боксове и други неразрешени предмети ”, добави Иванов.

" Слабости в организацията, която беше стройна, нямаше. Бяха взети всички ограничения. В един миг многото фенски организации започнаха да хвърлят по полицейските чиновници, които са без защитни каски и съоръжение, гранитни павета пиротехника и паркинг колчета. Вандалски прояви имаше и против цивилни коли. Започна всеобщ пердах и сред футболните почитатели ", заяви ком. Иванов. „ Има много ранени служители на реда, които са с дребни контузии ”, добави той и посочи, че има доста арестувани ултраси.

Предвид продължаващите митинги от Столична дирекция на вътрешните работи поучават жителите и гостите на столицата при опция да заобикалят прекосяването в региона на националния стадион и кръстовището при бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Ген. Гурко “. В секторите, където се организират протестни дейности краткотрайно е прекратено придвижването на градския превоз.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР