СДВР наложи категорична забрана з апровеждането на шевствия преди дербито

...
СДВР наложи категорична забрана з апровеждането на шевствия преди дербито
Коментари Харесай

СДВР категорични: Без шествия за дербито "Левски" - ЦСКА

СДВР наложи безапелационна възбрана з апровеждането на шевствия преди дербито сред „ Левски ” и ЦСКА в неделя от 13 ч. на Националния стадион „ Васил Левски “.

Срещата е избрана като рискова и според Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия в деня на мача няма да бъдат продавани билети на касите, а единствено онлайн. Привържениците на „ сините ” ще бъдат настанени в браншове „ А ” и „ Б ”, а тези на „ алените “ във „ В ” и „ Г ”.

На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости, като почитателите ще бъдат допускани единствено с документ за идентичност. Малолетните пък ще влизат единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация. Униформените ще наблюдават и за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както носещи неразрешени предмети и движимости: огнестрелни оръжия; пиротехнически изделия; ножове; палки; боксове; бутилки, включително и парфюми; чадъри. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на 21 футболни почитатели, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Вратите за гости ще бъдат отворени в 11 ч.

Забранява се престоят и паркирането от 8 ч. на 22 февруари, петък, до 20 ч. на 24 февруари, неделя - при бранш „ Г “ на стадион " Васил Левски " ; от 8 до 15 ч. на 24 февруари, неделя - на моста пред „ Васил Левски “; от 9 до 15 ч. на 24 февруари, неделя - на ул. „ Ген. Гурко “ сред булевардите „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и „ Васил Левски “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР