СДС публикува на сайта на партията позицията си относнодве събития

...
СДС публикува на сайта на партията позицията си относнодве събития
Коментари Харесай

СДС: Управлява ни не четворна, а двойна коалиция, водена от БСП

СДС разгласява на уеб страницата на партията позицията си относнодве събития от последното денонощие, научи ДНЕС+.

" Две съветски провокации белязаха последните дни. Искането на Лавров да прелети над въздушното ни пространство, макар че е в листата със глобени лица от Европейски Съюз, и опасността на Рогозин с ракети „ Сармат “.

На този декор поисканите за следващ път от украинската страна оръжия от нашата страна, разкриха ясно кой в действителност ръководи България.

Корнелия Нинова гневно се възпротиви на това и беше изрично срещу. Сякаш в България няма Народно заседание, Министерски съвет, а единствено Българска социалистическа партия, наследница на Българска комунистическа партия, която има цялата власт, а Нинова е безспорен самовластник.

Страхът на сякаш водещата партия „ Продължаваме промяната “ да се опълчи на Нинова, издава същинската им цел – да се задържат на власт непременно, колкото е допустимо по-дълго. А къде отидоха декларираните твърди пронатовски и проевропейски позиции, къде потъна „ опълчването “ на Русия от Кирил Петков и Асен Василев? Защо позволяват водачът на Българска социалистическа партия да ги командва и да се постанова? Нима повече от 30 години след рухването на комунистите още веднъж те ни ръководят и задават посоката?! Това ли е обещаната „ смяна “?! Въпроси, на които Политическа партия би трябвало да дадат безапелационен отговор.

Стана ясно, че обединението в действителност е двойна, а не четворна, и водещата мощ е Българска социалистическа партия. Другите двама сътрудници (ДБ и ИТН) играят поддържаща роля и стоят в титанично раздвояване – пронатовци и проевропейци, само че в коалиция с Българска социалистическа партия, която не позволява да помогнем с оръжия на Украйна. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР