СДС настоява в бюджета за 2020 година да бъдат предвидени

...
СДС настоява в бюджета за 2020 година да бъдат предвидени
Коментари Харесай

СДС призова за безлихвени кредити за жилища за млади семейства в Бюджет 2020

СДС упорства в бюджета за 2020 година да бъдат планувани благоприятни условия за безлихвени заеми на млади фамилии при покупка на първо жилище. Според ръководителя на партията Румен Христов това е постижимо в рамките на препоръчаните от държавното управление параметри. "Сините " оферират нарастване на майчинството през втората година.

Втората година от майчинството да бъде в размер на 90 % от сумата, на която са се осигурявали майките преди да излязат в майчинство. Това значи, че откакто те са имали принос към осигурителната система, това е изключително за тези, които са квалифицирани млади майки, напълно обикновено и разумно да не бъде уравниловката 380 лв. за всички за втората година, а да бъде въз основата на техния принос към системата, разяснява Христов, представен от БНР.

Съюз на демократичните сили прави оценка на Бюджет 2020

Съюз на демократичните сили изпраща предложенията си до парламентарните групи, с цел да бъдат обсъждани сред първо и второ четене на Закона за държавния бюджет за 2020 година.

Три комисии одобриха на първо четене бюджета за 2020 година, от ГЕРБ са безапелационни, че няма да има смяна за партийните субсидии
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР