СДС напълно подкрепя позицията на българското правителство да наложи вето

...
СДС напълно подкрепя позицията на българското правителство да наложи вето
Коментари Харесай

СДС напълно подкрепя позицията на българското правителство за Северна Македония

СДС изцяло поддържа позицията на българското държавно управление да наложи несъгласие на договарянията с Република Северна Македония.

Това се показва в позиция на партията във връзка позицията на България на вчерашния Съвет общи въпроси на Европейски Съюз.

"Ние от Съюз на демократичните сили постоянно сме били за евроатлантическата интеграция на Северна Македония, през годините сме били най-ревностните покровители на тази концепция и продължаваме да считаме, че това би трябвало да се случи. Но участието е двустранен развой и страните - кандидатки не би трябвало да внасят в Европейския съюз нерешени двустранни проблеми ", оповестиха от Съюза на демократичните сили.

"Разширяването на общността би трябвало да бъде учредено на полезности и правила, осъзнати и признати от страните, които желаят да се причислят. Както декларирахме и в позицията си от 6 ноември, с която призовахме българското държавно управление да наложи несъгласие, държанието на ръководещите и опозицията в Република Северна Македония демонстрира, че към момента не са подготвени за Европейски Съюз ", се посоча още в позицията на Съюз на демократичните сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР