СДС е колектив, общност с уважение и вяра, без клиентелизъм,

...
СДС е колектив, общност с уважение и вяра, без клиентелизъм,
Коментари Харесай

Зам.-лидерът на СДС д-р Янко Станев:СДС е колектив, общност с уважение и вяра, без местен феодализъм

" Съюз на демократичните сили е колектив, общественост с почитание и религия, без клиентелизъм, без локален феодализъм ". Това сподели при откриването на предизборната акция за Местни избори 2023 година в Силистра зам.-лидерът на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев.

На събитието гостуваха и евродепутатът Александър Йорданов и националният представител от СДС-Варна в парламентарната група ГЕРБ-СДС доцент Медиха Хамза.

Д-р Станев продължи с това, че грижите за децата, за здравето им и положителното обучение, са взаимно свързани, както и джендърската идеология с изгубването на българите от България. По думите на доктор Станев, България се топи, а тази идеология спомага за раждането на все по-малко деца. Той изрази мнение, че неолиберализма не трябва да се постанова на децата в учебно заведение и да бъде част от просветителната стратегия.

Ето какво написа заместник-председателя на Съюз на демократичните сили на профила си:

" Откриване акцията на Съюз на демократичните сили в Силистра! Евродепутата Йорданов, народен представител Хамза бяха посетители, с цел да покажем, че Съюз на демократичните сили е колектив, общественост с почитание и религия, без клиентелизъм и локален феодализъм! Грижата за деца и младежи е пиедестал, с цел да запазим българщината посредством обучение и опазване на здравето! "

Припомняме, че Съюз на демократичните сили не поддържа Истанбулската спогодба и това стана ясно на гласуването на интернационалния документ в Европарламента, на което българският евродепутат от Съюз на демократичните сили Александър Йорданов гласоподава срещу.

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР