Сдружението на заведенията в България поиска собствениците на ресторанти да

...
Сдружението на заведенията в България поиска собствениците на ресторанти да
Коментари Харесай

Заведенията: Дискриминирани cме, пуснете ни да работим на Нова година

 Сдружението на заведенията в България изиска притежателите на заведения за хранене да получат право да работят единствено на Нова година, само че към момента нямат отговор от управляващите. Съгласно в този момент настоящата заповед те би трябвало да останат затворени до 31 януари. Проведена анкета измежду 1700 членове на Сдружението демонстрира, че 51% избират да работят на Нова година, 49% избират да останат затворени.

" Според нас обстановката е изпусната от надзор, тъй като получаваме доста сериозна дискриминация, на всички места всички огромни търговски обекти са отворени ", добави Емил Коларов, ръководител на Сдружението на заведения в България.

Заведенията ще върнат средствата на клиентите, които са платили капаро за идните празници.

" Нас ни тормози различен въпрос - дали някой се съмнява в това, че много огромна част от хората, изключително младите, ще честват Нова година. Дали ще я честват у дома на посетители, където няма да има безусловно никакъв надзор, няма вентилация, дали ще я честват в някакви пространства, които са наели, в които ще има повече от 15 души и няма да има никакъв надзор. Дали пък някои от сътрудниците, които са недобросъвестни няма да предпочетат да работят на Нова година по някакъв метод, който не би трябвало да се случва ", акцентира Емил Коларов в предаването " Преди всички “.

Според Емил Коларов по-разумното решение би било да се позволи на притежателите на заведения да работят на Нова година при непоколебим надзор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР