Сдружението на русофилите в България публикува на страницата си във

...
Сдружението на русофилите в България публикува на страницата си във
Коментари Харесай

Българските русофили за една година от войната: Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!

Сдружението на русофилите в България разгласява на страницата си във фейсук специфична декларация, отдадена на една година от войната против Украйна. В нея манипулативно се повтарят кремълските опорки и тези, които Путин разгласи преди дни. Мръсната съветска война се оправдава с нелепото и подправено пояснение, че Западът и НАТО са щели да атакуван Русия, в случай че не е реагирала със специфична интервенция в Украйна.

Организацията набира поддръжка у нас през последната година, а водачът и Младен Иванов към този момент конкурира Костадин Костадинов и Николай Малинов. В края на предходната година той беше измежду кремълските  наблюдаващи в Донецк и Логанск, които свидетелстваха за законността на референдумите, присъединяващи принудително елементи от Украйна към Русия. Иванов се оказа и единствения посетител на Тържествата във Волгоград преди няколко седмици.

Ето посланието им, което се разминава тотално с формалната българска политика:

„ Точно преди една година на 24 февруари 2022 година стартира специфичната военна интервенция (СВО) за денацификация и демилитаризация в Украйна и отбрана на популацията с съветско съзнание.
Събитие, което промени хода на историята и продължава да трансформира до този миг.
Русия устоя мощния стопански удар от запада. И освен устоя, а напредна по доста индикатори.
Русия дефинитивно разбра кой е другар и кой зложелател. 
Предателите и враговете се разкриха, само че по тази причина Русия завоюва нови същински другари по целия свят. И това не са единствено обособени хора, а цели страни!
В България политическия и стопански хайлайф сподели своето същинско лице - а точно, че действително не са били никакви другари на Русия, никой с единични изключения не се изрече в отбрана на Русия и на специфичната военна интервенция, която организира, в това число и по този начин наречените " русофили " заемащи лидерски позиции в доста политически партии. Има една хубава българска сентенция " другар в потребност се познава " и това изчерпва тематиката!
Освен това стана ясно, че България е оказала сериозна помощ на Украйна с оръжие и по всевъзможен различен метод!
За страдание нашата страна отново е от неправилната страна на историята!
Русия в никакъв случай не желала война, а мир, само че беше принудена да стартира СВО с цел да не бъде нападната първа от груповия запад!
Желаем триумф на бойците и офицерите сражаващи се за бъдещето на Русия и останалото човечество, по този начин както това са правели техните предци и прародители!
" Наше дело правое, зложелател будет разрушен, победа будет за нами! "

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР