Сдружението на феновете “Левски на левскарите инициира отворена подписка. В

...
Сдружението на феновете “Левски на левскарите инициира отворена подписка. В
Коментари Харесай

Фенове на Левски свалят Сираков с подписка

Сдружението на почитателите “Левски на левскарите ” инициира отворена подписка. В нея всички “сини ” последователи по света и у нас ще могат да покажат дали желаят управлението на клуба да бъде в ръцете на почитателите, а не на настоящия мажоритарен акционер Наско Сираков. Този ход идва като продължение на утринната офанзива от страна на сдружението към Сираков и идната в сряда медийна изява на притежателя, която е предстояща с голям интерес.

Снимка: ПФК Левски

Ето какво написаха от Сдружението:

“На вниманието на цялата синя общественост,

Сдружение “Левски на Левскарите ” инициира отворена подписка. Достъпна за всеки левскар (независимо дали е член, или не на Сдружението), с един главен фундаментален въпрос:

“Приемате ли за съществена и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над Професионален футболен клуб Левски. Чрез основаване на платформа и механизми за либерален избор на управление на Клуба? ”

Събирането на имена и подписи ще стартира на 13-ти декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион “Георги Аспарухов ”, Сектор А.

Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, неотстъпчивост, кураж и свободолюбие! Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде подтик за идните дейности в битката за връщането на Левски в ръцете на изконните му притежатели – неговите последователи.

Елате на “Герена ” и дано ясно и изрично да заявим желанието си за промяна на порочния модел с подобен, който прилича на Левски. Демократичен, почтен и кардинален. Новата орбита се състои в полагането на задружните ни старания. А не в омръзналите ни до болежка ехидни, мъгляви и потвърдено лъжливи “обещания ”.

Само ЛЕВСКИ! ”.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР