Сдружение “ПФК Ботев изпрати официално писмо до зам.-кмета на Пловдив

...
Сдружение “ПФК Ботев изпрати официално писмо до зам.-кмета на Пловдив
Коментари Харесай

Ясни са имената в Гражданския съвет за обществена подкрепа, създаден от феновете на Ботев

Сдружение “ПФК Ботев " изпрати публично писмо до зам.-кмета на Пловдив Пламен Райчев, с което го осведоми, че е основан Граждански съвет за Обществена поддръжка за завършването на стадион " Христо Ботев “.

Публикуваме без редакторска интервенция формалния текст на сдружението:

До господин Пламен Райчев

Зам.-кмет на Община Пловдив

Относно: Създаване на Граждански съвет за Обществена поддръжка за завършването на стадион " Христо Ботев “ гр. Пловдив

Уважаеми господин Райчев,

Ние от Сдружение “ПФК Ботев ", записано през 1990 година, като единствен приемник на футболното сдружение " Ботев ", основано през март 1912 година, съакционер във футболния клуб и най-висш орган на последователите на Ботев Пловдив представяме на Вашето внимание образуваният от средите на жълто-черните последователи Граждански съвет за Обществена поддръжка за завършването на стадион " Христо Ботев “ гр. Пловдив.

Някои от претекстовете, които водят до основаването на този орган, както и неговите основни цели са:

Осигуряването на навременна и достоверна информация на пловдивската общност по въпросите, касаещи дострояването на този неповторим за България състезателен обект,

Желанието на последователите на " Ботев “ Пловдив да спомагат, със своята екпертиза и доброволна гражданска интензивност, за качественото и навременно довеждане докрай на своя дом, стадион " Христо Ботев “ гр. Пловдив,

Заявеното предпочитание от страна на Община Пловдив за реализиране на дейна и навременна връзка с представители на последователите,

Изричното предпочитание на министър-председателя от 29.02.2020г, при визитата му в Пловдив, за публичен надзор върху отпуснатите от Държавата средства за завършването на стадиона.

Нашето най-искрено желание е да бъдем доброжелателни и диалогични в дейностите си, като единствената ни цел, ще бъде качественото и навременно довеждане докрай на ст. " Христо Ботев “ и завръщането на последователите по трибуните му. Вярваме, че това е и желанието на Община Пловдив.

Прилагаме лист с одобрените от нас представители.

12 Май,2020г.

Гр. Пловдив С почитание:

УС на СДРУЖЕНИЕ “ПФК БОТЕВ

Списък на членовете на Граждански съвет за Обществена поддръжка за завършването на стадион " Христо Ботев “ гр. Пловдив, показани от Сдружение ПФК Ботев на Община Пловдив:

Инж. Атанас Стафунски – притежател и шеф на " Теракомстрой “ ООД гр. Пловдив – по част " Площадкови ВиК мрежи “ и " Вертикална планировка “.

Инж. Атанас Танчев – изпълнителен шеф на " Филкаб “ АД – по част " Електро “,

Инж. Борис Гиздаков - строителен инженер, приключил право, самостоятелен оценител на недвижими парцели.

Инж. Иван Стаев - строителен инженер, компетентност " Конструкции “ с богат опит в капиталовия надзор,

Инж.Рангел Мутафчийски – съсобственик и шеф на " VGR " ООД гр. Пловдив - изцяло планиране и създаване на здания в промишления бранш – по част " Конструкции,

Адв. Тихомир Стойчев, експерт по комерсиално, дружествено и договорно право,

Инж. Цветозар Павлов – ръководещ притежател на " GM project management " ЕООД гр. Пловдив, съвещания в региона на строителството, подготовка, договаряне и ръководство на огромни строителни обекти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР