Сдружение БОЕЦ ще блокира от сряда всички входове на столичната

...
Сдружение БОЕЦ ще блокира от сряда всички входове на столичната
Коментари Харесай

БОЕЦ: Блокираме Съдебната палата и няма да пускаме Гешев вътре

Сдружение " БОЕЦ " ще блокира от сряда всички входове на столичната Съдебна палата и няма да позволява влизането на основния прокурор Иван Гешев вътре. Това разгласи организацията на във Фейсбук.
От сряда, 09.06.21 година от 08.30 ч. БОЕЦ разгласяваме ежедневна обсада на всички входове на Съдебната палата под наслов „ ГЕШЕВ ВЪН! ”, пишат от сдружението. Оттам настояват и че няма да пречат на жителите и на активността на институциите, само че няма да позволен повече Гешев в Съдебната палата.
 БОЕЦ осъди Министерство на вътрешните работи за нелегално задържане БОЕЦ осъди Министерство на вътрешните работи за нелегално задържане
БОЕЦ осъди Министерство на вътрешните работи за нелегално задържане. Това оповестиха организацията в своята страница във Фейсбук.  " Днес бе делото по жалбата на...
" Към момента поддръжка за акцията и блокадата са декларирали Обединение " Демократична България " и Инициатива " Правосъдие за всеки ", чакаме отговор и от коалиция " Изправи се! Мутри вън! " и партия " ИТН "! ", показват от " БОЕЦ ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР