Сделката за влизането на България в Шенген е престъпна“, заяви

...
Сделката за влизането на България в Шенген е престъпна“, заяви
Коментари Харесай

Костадинов за Шенген: Много лоша сделка за България – отваря се вратата да станем огромен бежански лагер

„ Сделката за влизането на България в Шенген е незаконна “, съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в предаването „ Лице в лице “.

„ С числа, с обстоятелства, с цитати той (Николай Денкова – б.р.) още веднъж излъга. От европейски отчети, от Европейската организация по убежищата. С отчета за убежището за 2023 година ние показахме ясно и изрично, че нещата, които Денков приказва са неистина. Имаме всички учредения да се тормозим, че държавното управление е подписало една доста неприятна договорка за България, тъй като действително тя отваря вратата пред опцията нашата страна да се трансформира в един голям бежански лагер “, сподели той.

Конституцията разпали пристрастеностите от рано сутринта в Народното събрание

„ Правителството на Австрия за предходната година, както сподели Денков, е поискало единствено 193- ма души, незаконни мигранти, да бъдат върнати в България, само че той излъга. Правителството (на Австрия – б.р.) е поискало 6 900 души са бъдат върнати в България, а нашата страна се е произнесла единствено по 193 от тези претенции. За другите 6 700 не се е произнесла към момента. Тук австрийците настояха прецизно както беше записано в съглашението за Шенген прецизно да използван Дъблинския протокол “, посочи Костадинов.

Докато Делян Добрев от ГЕРБ разясняваше съветския газ и дерогацията, към него атмосферата се нагорещяваше от партията на Костадин Костадинов

За 2023 година има 22 223 молби за леговище в България, които са с 10% повече от 2022 година и с към 40% повече от 2021 година Имаме голям растеж, регистрира той.

„ Можем с Румъния и Гърция да подпишем двустранни съглашения и решаваме казуса (със сухопътната си граница - б.р.) си без да се постанова да вършим такива незаконни дейности с националната ни сигурност ", изясни Костадинов.

Според него болшинството демонстрира своята управническа отпадналост и импотентност

Той акцентира, че турската граница е доста по-добре следена от нашата.

Според него би трябвало армията да се изпрати на границите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР