Сделката на Мъск за Twitter КомпанииМъск е готов да купи

...
Сделката на Мъск за Twitter КомпанииМъск е готов да купи
Коментари Харесай

Мъск вече е шефът в Twitter – влезе с мивка в ръце

Сделката на Мъск за Twitter КомпанииМъск е подготвен да купи Twitter и да сътвори приложение „ X “ЛичностиМъск се подигра на Twitter… в Twitter
Акциите на Twitter Inc ще бъдат спрени от търговия в петък, сподели уеб сайтът на Нюйоркската фондова борса. Милиардерът Илон Мъск е изправен пред краен период – 28 октомври, разпореден от съда – с цел да завърши договорката за 44 милиарда $ за обществената мрежа.

Мъск, най-богатият човек в света, посети централата на Twitter в Сан Франциско в сряда и загатна, че е той е шефът на компанията, откакто актуализира биографията на профила си на „ Chief Twit “.

Reuters заяви във вторник, че вложителите в акции, в това число Sequoia Capital, Binance, Qatar Investment Authority и други, са получили нужните документи за уговорката за финансиране от юристите на Мъск.

Приключването на договорката ще означи завършек на правосъдно дело, заведено от управлението на Twitter, и в този момент дружно с вложителите те чакат договорката да бъде приключена при първичните условия от 54.20 $ на акция.

Книжата на компанията затвориха при цена от 53.35 $ на NYSE в сряда. Те се покачиха с към 1% до 53.90 $ при разширената търговия, което е малко под офертната цена на Мъск.

Вчера в централата на Twitter в Сан Франциско се е разиграла любопитна сцена – Мъск влезе, носейки мивка.

Влизане в щаба на Twitter – дано и мивката влезе! “, написа Мъск в Twitter, като разгласява и видео на събитието.

Entering Twitter HQ – let that sink in! pic.twitter.com/D68z4K2wq7
— Elon Musk (@elonmusk) October 26, 2022

Пред CNBC източник от компанията е удостоверил, че Мъск е направил визитата си през вчерашния ден. Той също по този начин изяснява, че има известно вътрешно безпокойствие какво ще се случи с хората с задгранични работни визи. Служителите се пробват да продължат да работят макар цялото внимание, обърнато към договорката, и макар известията, че Мъск може да предприеме всеобщи съкращения. Някои чиновници споделят, че се усещат по този начин, като че ли в случай че го купи, може да „ изгори всичко, в случай че изиска “.

Bloomberg оповестява по свои източници, че Мъск ще бъде в офиса на Twittter тази седмица, „ с цел да се срещне с хората, ще се разхожда из залите и ще продължи да се гмурка във значимата работа, която всички вършите “.

Ако сте в Сан Франциско и го видите в близост, кажете здравей! “, е написал в писмо до чиновниците основният маркетинг шеф на Twitter Лесли Берланд.

В имейла се споделя също, че чиновниците ще се срещнат непосредствено с Мъск в петък.
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР