Сделката между Fiat Chrysler Automobiles NV и Tesla Inc., в

...
Сделката между Fiat Chrysler Automobiles NV и Tesla Inc., в
Коментари Харесай

Как Fiat всъщност плаща за новия завод на Tesla в Германия?

Сделката сред Fiat Chrysler Automobiles NV и Tesla Inc., в границите на която двете компании сплотиха своята гама, с цел да може италиано-американската компания да отговори на условията на Европейския съюз за понижаване на нездравословните излъчвания и да не заплаща солени санкции, в последна сметка финансира новия цех на компанията на Илън Мъск в Германия, споделят от Robert W. Baird & Co.

FCA реализира съглашение с Tesla предишното лято. То ще ѝ коства към €1,8 милиарда до 2023 година, или по сред $150 милиона и $200 милиона на тримесечие и ще стартира да се отразява в доклада на производителя на електрически автомобили през първите три месеца на година година, показва анализаторът Бен Кало.

" Макар че знаем, че вложителите желаят да отстранен заемите при оценката на оперативните резултати, посочваме, че точно заемите финансират европейския цех на Tesla ", написа той. Анализаторът усили прогнозата за цената на акциите на Tesla до $525 от $355, само че в това време предложи на вложителите към този момент да се въздържат от пазаруване и продажба.

През ноември основният изпълнителен шеф Илън Мъск заяви, че Tesla възнамерява да построи цех край Берлин. Очаква се в него да бъдат създавани Model 3 и Model Y от 2021 година

Fiat Chrysler пък ще пусне нова версия на Fiat 500 с електрическо задвижване през тази година, дружно с хибридни версии на Jeep Compass, Renegade и Wrangler. Това, в композиция с заемите на Tesla, би трябвало да понижи междинното количество въглероден диоксид, които гамата модели изпускат под лимита, натрапен от Брюксел.
 Сливането на Fiat Chrysler и Peugeot може да развие пазара на електрически автомобили
Сливането на Fiat Chrysler и Peugeot може да развие пазара на електрически автомобили

Анализаторите чакат още сливания на пазара
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР