Счупени асансьори, течове, потъващи подове, дупки в тавана и напукани

...
Счупени асансьори, течове, потъващи подове, дупки в тавана и напукани
Коментари Харесай

Не само в България – счупени асансьори, течове, потъващи подове в болница St Helier в Южен Лондон

Счупени асансьори, течове, потъващи подове, дупки в тавана и напукани стени - това е действителността в една болница на NHS, написа Daily Mail.

Тревожни фрагменти разкриха мрачното положение на болница St Helier в Южен Лондон,  за която се споделя, че " безусловно се разрушава “.

Клипове, оповестени като част от следствие на ITV, демонстрират " течове толкоз съществени, че наводняват и затварят коридори “, личният състав на родилния дом работи под чаршафи, цялостни с вода, и счупени порти, които се отварят от кофи за боклуци.

Някои отделения в болничното заведение са станали толкоз рискови, че са затворени, а това, което в миналото е било интензивно поделение, се употребява като склад заради развалена вентилационна система.

Д-р Полин Суифт, съветник, който работи в болничното заведение, сподели: " Чувствам, че NHS се държи дружно от нови части багра и шперплат.

Има течове, доста течове. Боята се лющи от стената. Много наподобява на краткотрайна колиба.

Тя добави, че личният състав се опасява, че пациентите ще бъдат загрижени за това какви грижи ще получат в условия, които " не са подобаващи, нито в този момент, нито когато и да било “.

Но доктор Суифт акцентира, че равнището на предоставените грижи е " първокласно “.

И това не е въпрос на една болница.

Половината от тръстовете, които са дали отговор на следствието, настояват, че имат най-малко един забранен систематичен проблем или проблем с поддръжката.

Университетската болница на Северен Тийс съобщи, че нейната постройка не е подобаваща за задачата и " съставлява обилни проблеми с сигурността за нашия личен състав и пациенти “.

Кралската болница в Хъдърсфийлд съобщи, че има " капацитет за рухване на камък “ на нейното място, до момента в който The Walton Center в Ливърпул съобщи, че течовете не са позволени от осем години.

А болничното заведение " Кралица Елизабет “ в Кингс Лин е " поддържана от 61 краткотрайни опори “, до момента в който болница " Торбей “ има обилни структурни недостатъци в бетонните подове над две операционни зали.

В университетската болница Кройдън една пациентка беше толкоз ужасена от изискванията в отделението, което включваше дърво, растящо през прозореца на банята и липса на отопление в отделенията, че направи видеоклипове.

Сара Хилс сподели: " Носът ми замръзваше и беше горчив. Те смъкнаха един запълнен с масло портативен радиатор, който беше подложен покрай леглото ми. Това беше за цяло поделение.

" Погледнах към тавана над главата си и той беше напукан. “

Г-жа Хилс добави, че личният състав е бил заставен да работи в " толкоз неприятни условия “ и " сърцето й просто кърви за тях “.

ITV откри, че доста лекари от NHS считат, че проблемите с поддръжката се омаловажават и даже се скриват, само че са прекомерно уплашени, с цел да приказват намерено от боязън от последици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР