Считате ли се за по-умен от останалите? Нима не бихте

...
Считате ли се за по-умен от останалите? Нима не бихте
Коментари Харесай

Умните хора | 10 отличителни признака

Считате ли се за по-умен от останалите? Нима не бихте признали, че желаете да бъдете подобен? Разбира се, всеки от нас желае да блесне с знания и разсъдък, по тази причина се опитахме да потвърдим, кой фактически има това качество и можем ли да се поучим от тези хора. Направеното изследване дава отговор на въпроса, по какъв начин да определим кой е в действителност интелигентен и кой единствено претендира да бъде подобен.

1. Умните хора имат скрити качества, които не демонстрират до тогава, до момента в който това на се наложи. Те не се нуждаят от непотребни демонстрации на своите благоприятни условия, с цел да потвърждават, че са по-добри от останалите.

2. Те могат да имат или да нямат положително или скъпоструващо обучение. Когато са с вас, вие в никакъв случай няма да узнаете какво е тяхното обучение досега, до момента в който не им зададете този въпрос или разгледате тяхната автобиография.

3. Те в никакъв случай и при никакви условия няма да си разрешат да ви създадат на простак, даже това да е елементарно за тях. Умните хора от опит знаят, че когато съзнателно правиш някой на простак – простакът си ти.

4. Те работят повече, в сравнение с приказват. По простата причина, че знаят, че слушайки другите, добиват повече познания.

5. Те имат богата обща просвета и не се лимитират само с нещата, нужни за специалността им. Техният гений е в това, че постоянно са любопитни към света и демонстрират интерес към работата на останалите хора.

6. Те с сръчност жонглират с работата, отговорностите вкъщи и персоналните си ползи. И в никакъв случай не са изтощени да резервират този баланс. Когато го вършат, постоянно се оправят чудесно със заниманията си на всички фронтове.

7. Те постоянно разполагат с настояща информация – без да се вторачват вманиачено в обществените мрежи, малкия екран и медиите, те желаят да бъдат в крайник с времето и протичащото се по света.

8. Дори когато животът им предлага компликации, те се усмихват. Умните хора в никакъв случай няма да бъдат озадачени от каквото и да било в живота, тъй като разполагат с най-хубавия капитал – своя разсъдък, който услужливо им дава разнообразни разновидности за излизане от рецесията и голям брой избори.

9. Те знаят, че вероятно са най-умните хора в компанията, само че в никакъв случай няма да го показват. Вместо това, ще създадат по този начин, че на останалите на им бъде забавно и прелестно в тяхната компания.

10. Ако са ръководители, те ще създадат всичко допустимо, с цел да предадат своите познания и опит на хората, с които работят. От това всички ще завоюват, а екипът ще работи в атмосфера на повече доверие и възторг. Умните хора тъй като знаят, че мозъкът е мощ, която влияе на доста равнища – синергетика от чист тип, и те употребяват тази мощ ползотворно.

Източник: Журнал Клубер, " 10 Signs Someone Is Smarter Than You "  

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР