Считаният за сигурен нов мениджър на Челси Маурисио Почетино се

...
Считаният за сигурен нов мениджър на Челси Маурисио Почетино се
Коментари Харесай

Почетино иска Дибала в Челси

Считаният за сигурен нов управител на Челси Маурисио Почетино се е заел персонално доста интензивно със селекцията на тима за идващия сезон. Аржентинският експерт към този момент е договорил първото ново попълнение, което ще дойде на „ Стамфорд Бридж “, само че при избрани условия.

Почетино към този момент е провел няколко диалога с Пауло Дибала, който сега играе за Рома под управлението на Жозе Моуриньо.

29-годишният футболист от този сезон е член на Рома и има контракт до лятото на 2025 година, само че и доста дребна откупна уговорка от едвам 12 милиона евро, която Почетино ще се опита да употребява.

Голяма част от това ще зависи и от финалния мач в Лига Европа, който ще се играе в Будапеща на 31 май, в който Рома се изправя против Севиля.

Пауло Дибала даде обещание да остане в Рома, в случай че този клуб си обезпечи присъединяване в Шампионска лига, което би направил с успех против Севиля, т.е. продобиване на Лига Европа, и тогава ще забележим дали нападателят ще извърши това заричане.

Ясно е, че за него би било по-изкушаващо да остане в Рома, тъй като Челси няма да взе участие в европейските турнири през идващия сезон, а въпросът е какъв брой ще бъде нужен на Почетино и неговия треньорски щаб, с цел да го привлекат на „ Стамфорд Бридж “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР