Считаният за най-велик баскетболист на всички времена Майкъл Джордън не

...
Считаният за най-велик баскетболист на всички времена Майкъл Джордън не
Коментари Харесай

Майкъл Джордан: Не харесвам супер отборите в НБА

Считаният за най-велик баскетболист на всички времена Майкъл Джордън не се изрече по никакъв начин ласкаво за наклонността в последно време да се основават „ суперотбори “ в НБА. Голдън Стейт несъмнено са подобен отбор след привличането на Кевин Дюрант, а и Кливланд събра много звезди, връщайки си преди време ЛеБрон Джеймс. В Маями преди този момент се случи нещо сходно, а през това лято сходно нещо направиха и в Оклахома Сити.

„ Мисля, че това вреди от позиция на конкуренцията. Има един или два страхотни отбора, което значи, че останалите 28 ще бъдат слаби и ще имат компликации да оцелеят и от бизнес позиция “ разяснява притежателят на Шарлът Хорнетс.

За мнозина ерата на Чикаго Булс от 90-те вечно ще остане най-великата в НБА, само че Уориърс несъмнено наподобяват заплашителни с капацитета който имат. Комисионерът Адам Силвър пък несъмнено не е склонен с вижданията на Джордън.

„ Не би трябвало да забравяме, че Бостън и Лейкърс имат 17 и 16 трофеи, което е съвсем половината от всички. Това са династии. В същото време Кливланд нямаше купа до предходната година, а Голдън Стейт не бе печелил от 40 години преди да го направи “ съобщи Силвър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР