Считам за проява на пълна безотговорност към здравето на всички

...
Считам за проява на пълна безотговорност към здравето на всички
Коментари Харесай

Атанасова: Държавата ще се ръководи на автопилот заради лекомисленото поведение на председателя на парламента

Считам за демонстрация на цялостна безнаказаност към здравето на всички членове на КСНС държанието на г- н Минчев, който над шест часа беше със всеки от нас в една зала и не ни уведоми, че не се усеща добре и има възможност да е инфектиран с COVID-19. Такава рецензия насочи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

По думите й още при започване на съвета е станало ясни, че ръководителят на групата на " Продължаваме промяната " в Народното събрание е с ковид, като за това е съобщил точно Никола Минчев.

" На процедура поради неговото безгрижно държание, страната ще се управлява на автопилот - без присъствени решения на Президент, Председател на Народно събрание, заместител - ръководител на Народно събрание, ръководители на ПГ, министри и шефове на специфични служби. А Външно министерство ще се ръководи от новоназначения заместител - министър - имунолог, откакто министърът е с Коронавирус - 19, а заместител - министъра би трябвало да е карантиниран, откакто присъстваше също на КСНС ", написа Атанасова в пост във Facebook.

" Желая здраве на всички и се надявам, че това не е добре премислена " уважителна причина ", обвързвана с отсрочване на планувани действия от членове на КСНС.
До тук обстоятелствата, а в този момент размислите: Ако имаме вяра на науката, Минчев евентуално е имал признаци, и трябваше да предприеме ограничения преди КСНС.
Но, в случай че имаме вяра на конспирацията, COVID-19 избавя премиера от позор в Скопие и унизителната роля, в която го сложи ментора му - президента на републиката Румен Радев. П.П. Ваксинирана и преболедувала съм ", приключва поста на Атанасова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР