Считам за ползотворно и за двете страни, ако задълбочим сътрудничеството

...
Считам за ползотворно и за двете страни, ако задълбочим сътрудничеството
Коментари Харесай

Ползотворно ще бъде да задълбочим сътрудничеството си с Руския съюз на туриндустрията: Николова - slava.bg

Считам за ползотворно и за двете страни, в случай че задълбочим съдействието си с Руския съюз на туриндустрията, ще има резултат върху повишаване равнищата на двустранния туристопоток. Русия е стратегически сътрудник на България в туризма. След като отворим границите си и възстановим въздушния превоз сред нашите две страни, за което има изразена подготвеност от българския народен транспортьор и Росавиция, съветските ни посетители ще открият в лицето на България сигурна дестинация. Възстановяване на туристическите визити сред нашите две страни е измежду целите на Министерството на туризма.

Това съобщи заместител министър-председателят по икономическата и демографската политика и министър на туризма, госпожа Марияна Николова по време на диалога си с президента на Руския съюз на туриндустрията, господин Андрей Игнатьев.

България остава измежду страните с минимум инфектирани на Балканите, което я прави сигурна туристическа дестинация, акцентира министърът на туризма на България.

Много желаеме интензивно да работим с България. Руският съюз на туриндустрията е учреден 1993 година и съставлява ползите на към 3000 туроператора, хотели и публични организации от цялата страна. Имаме 23 комитета, които съставляват разнообразни браншове, работим непрекъснато за ползите на съветския туризъм, съобщи господин Андрей Игнатьев. Много настойчиво работихме с държавното управление, с цел да не банкрутира нито една наша компания, добави той.

Конкретно за развиването на двустранното съдействие сред Министерството на туризма и Руския съюз на туриндустрията госпожа Марияна Николова направи съответни оферти: двете страни да спомагат за определяне на по-активен контакт сред българския туристически бизнес и членовете на Руския съюз на туриндустрията; определяне на нови, ефикасни контакти сред българските туристически организации и тематичните Комитети на РСТ, като задачата е да се реализира постоянен продан на положителни практики, взаимни конгреси и по-активен продан на туристи; покана и към Руския съюз на туриндустрията да прегледа опцията в границите на своята интернационална активност да открие в България свое посланичество, което би работило на място за нарастване на двустранния туристопоток, и за решение на настоящи въпроси взаимно с българския туристически бизнес; да се провежда и партньорство по целенасоченото показване на опциите за проведен детски отдих в България и в Русия, като в програмата за отмора на съветските деца в българските лагери се включат 1-2-дневни историко-познавателни и културни направления.

Детският туризъм е доста интензивно за Русия направление и е наш приоритет, който желаеме да развиваме с вас, безапелационен бе господин Андрей Игнатьев.

Вицепремиерът Марияна Николова насочи покана, която беше призната, към президента на Руския съюз на туриндустрията, господин Андрей Игнатьев и всички заинтригувани членове на организацията да вземат участие в идния Българо-руски туристически конгрес в България, отдаден на оздравителния и балнео туризма след световната пандемия от Ковид-19, който се възнамерява за последното тримесечие на 2020 година или началото на 2021 година С наслаждение ще дойде на форума, който организирате. Подкрепям предлагането Ви да отворим наше посланичество в България, такива имаме в 19 страни, съобщи господин Андрей Игнатьев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР