Считам, че разделянето на България и Румъния за Шенген не

...
Считам, че разделянето на България и Румъния за Шенген не
Коментари Харесай

Валентин Радев: Мигрантите не стигат до нашата граница, още в Турция ги хващат

Считам, че разделянето на България и Румъния за Шенген не е потребно. Няколко страни в Европейски Съюз имат терзания по вътрешните ни проблеми като каналджийство и трафик на хора. Това е и повода за забавянето ни за Шенген. Трябва да даваме действителна оценка на Европейския съюз за ситуацията в страната. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила в утринния блок на Българска национална телевизия.

„ Имаме нулев напън на границата. От време на време хващаме по някой мигрант на сръбската граница. В момента се разисква в Народното събрание по какъв начин да се поддържа границата. На някои места се получават свлачища. На такива места би трябвало да има по-голяма техника и експедитивност за коригиране на дупки и срязани елементи от оградата “, сподели още Радев по тематиката за положението на границата ни.

„ Освен, че надграждаме с камери и видеонаблюдение, купуваме и коли за наблюдаване тук-там. Оценката от Европа за границата ни е отлична “, добави той по тематиката.

„ Отношенията ни с Турция също са доста положителни, това се вижда и от нулевия напън на границата. Дори гърците ни се чудят, по какъв начин още когато видим на термокамерите или елементарните камери, ние звъним на турските сътрудници и те хващат незаконните мигранти. По този способ бежанците не стигат до нашата граница “, съобщи вътрешният министър.

„ Добре, навременна и качествена информация има сред службите на реда и министерството. Борбата с контрабандата е сполучлива, изключително в областта на контрабандата на цигари без бандерол “, съобщи Радев по тематиката за битката с контрабандата.

„ Мотивът за отвличането на Адриан Златков бе откуп. Работи се интензивно да се заловен отговорните. Припомням на хората, че такива отвличания не е имало от 2013-та година. Миналата година разкрихме над 90 убийства и закононарушения. При проведените групи е по-трудно, само че сме впрегнали силите си “, сподели още той.

"Убийство от родственици не е единствената версия за откритият мъртъв дядо, алармирал, че внучките му живеят в изолираност. Не постоянно най-очевидната версия е вярната ", приключи Валентин Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР