Счита се, че това е тайната квартира на районния кмет.

...
Счита се, че това е тайната квартира на районния кмет.
Коментари Харесай

Няма Аналог! Вижте Мега Апартамента От Цял Декар На Арестувания Кмет Ральо Ралев! Ето Снимки!

Счита се, че това е тайната квартира на районния кмет. Обискът, осъществен чиновниците на Комисията за противопоставяне на корупцията, идва след медийни изявления, оповестява TrafficNews. Проверката е траяла няколко часа. Интересното в тази ситуация е, че преди визитата на униформените, някой явно се е опитал да заличи следите от живот в жилището, като изнесе облекла и движимости, които биха свързали въпросния жител с първокласното място. На площадката пред жилището са били струпани десетина куфара и първокласни пътни чанти.

Въпросното жилище се води благосъстоятелност на компания " Балканика " ЕООД, която е вложител и на цялата постройка " Royal Hill ". Според регистъра там не живее никой. Апартаментът е на последния етаж. Той се състои от два свързани жилището по 125 квадрата, който в следствие е надстроен с още един етаж, трансформирайки го в мезонет.



Покривното пространство на мезонета и прилежащата постройка е превърнато в голяма тераса, на която има джакузи, японска градина, кътове за отдих и доста зеленина.

По неофициална информация кметът Ралев е мълчалив съучастник в сдружението " Балканика " с 50% дялове. Той постоянно бил виждан в офиса на компанията. Фирма " Балканика " ЕООД е благосъстоятелност на Минчо Бояджиев.

Според комерсиалния указател притежателят се занимава със строителство, държи най- огромния склад за търговия със строителни материали в Пловдив до гара " Филипово ". Участва постоянно в търгове за закупуване на общински парцели. В обществения указател на разпоредителните покупко-продажби в община Пловдив през последните години компанията е закупила 5 общински парцела. Най- скъпият от тях е на ул.

" Средец " 68 с повърхност от 770 квадратни метра на цена от 1,15 милиона лв.. В момента там се построява 9- етажна постройка, която следва да бъде превърната в клиника. Възложител на плана е компания " Балканика ", а строител " Софстрой ".

Кметът Ралев бе арестуван по обвиняване в корупция.

Строителен бизнесмен в Пловдив е бил изнудван за 60 000 лв., с цел да му бъде издадено строително позволение от регион Северен в Пловдив. Паралелно с Ралев бе задържан и медиаторът, който е получил белязаните пари - карловския предприемач Иван Делевски.

Предприемачът, подал сигнала против Ралев е притежател на дребна строителна компания с не повече от два завършени обекта. Проектът, за който той е търсел подкрепи и подпомагане, е бил връщан неколкократно поради нарушавания.

Преди минути в Спецсъда е импортирано искане за непрекъсната мярка за Ральо Ралев и Иван Делевски. Очаква се настояванията да бъдат прегледани до няколко часа.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР