Сбогом, момчето ми! Сбогом, детето ми! Никога вече няма да

...
Сбогом, момчето ми! Сбогом, детето ми! Никога вече няма да
Коментари Харесай

Винаги ще те обичаме: Вуйчото на убитото в Пазарджик момче разплака мрежата

" Сбогом, момчето ми! Сбогом, детето ми! Никога към този момент няма да видя усмивката ти, да стисна ръката ти и да чуя: " Кво става, вуйчеее! ", това написа в профила си във Фейсбук Любен Колунчев - вуйчото на смъртоносно наръгания Ангел от Пазарджик.

Новият изблик на принуждение шокира страната и обществото настръхна срещу 18-годишния Никола Райчев, който е апетитен за килъра на Ангел.

" Взеха ми доста - да видя безчет нови усмивки и да усещам моменти, преливащи от благополучие, безчет сълзи от наслади, израстването ти като умен, заслужен и почтен човек. Гордостта, щастието и любовта в очите на родителите ти и на всички нас - останалите ти близки хора. Уви, замениха ги с безчет сълзи от тъга, вечери цялостни с горест и претърпените мемоари с теб, само че за бога, какви мемоари единствено. Един размах, една гняв, един момент от живота на тежко комплексирано създание без разсъдък и емпатия, един неуспех, един неудачен опит на някоя и някой ни взе всичко, ВСИЧКО. Взе живота ти, няма връщане обратно. Прости ми, вуйче, обичаме те и постоянно ще те обичаме до края на вечността. Сбогом, ще се забележим във Валхала по на бутилка с правилни приятели и Вечен Рок! ", пише още Любен Колунчев.

Любен показа и фотография на убитото момче, а под обявата му незабавно заваляха мнения със съболезнования.



Междувременно през днешния ден от ОДМВР – Пазарджик оповестиха, че 18-годишният Николай Райчев, направил тежкото криминално закононарушение, е арестуван. За неговото локализиране и търсене е образуван екип от криминалисти при ОДМВР-Пазарджик и РУ-Пазарджик. В резултат на усърдна и интензивна работа за малко повече от 24 часа и със съдействието на чиновници от ГДНП-София младежът е засечен и арестуван на територията на столицата.

Припомняме, че до нещастието се стигна след сдърпване на улица в Пазарджик сред двамата младежи. Никола е извадил нож и пробол Ангел в корема. На път към болничното заведение потърпевшият е умрял. Извършителят е напуснал с лек автомобил мястото на престъплението.

Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура в Пазарджик. Очаква се на следващия ден да бъдат обявени повече детайлности по отношение на следствието на тежкото закононарушение и подхванатите оперативно-издирвателни и процесуални дейности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР